TRAMP ŽESTOKO OPTUŽIO KLINTONOVU: "Hilarin plan za Siriju vodi do Trećeg svetskog rata!"

Tramp je u intervjuu za Rojters rekao da je poražavanje Islamske države veći prioritet, nego da se ubedi sirijski predsednik Bašar al Asad da se povuče, umanjujući na taj način značaj cilja koji američka politika već dugo ima

  • 7

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da bi plan Hilari Klinton za Siriju "doveo do Trećeg svetskog rata" zbog potencijala za konflikt sa vojnim snagama Rusije koja raspolaže nuklearnim oružjem.

Pusi rajot odgovorile Trampu novim spotom i pesmom u kojoj slave VAGINU!

Tramp je u intervjuu za Rojters rekao da je poražavanje Islamske države veći prioritet, nego da se ubedi sirijski predsednik Bašar al Asad da se povuče, umanjujući na taj način značaj cilja koji američka politika već dugo ima.

Tramp se zapitao kako će Klintonova pregovarati sa ruskim liderom Vladimirom Putinom nakon što ga je demonizovala.

On je takođe okrivio predsednika Baraka Obamu za pogoršanje odnosa sa Filipinima dok je na vlasti u toj zemlji novi predsednik Rodrigo Duterte.

Tramp se požalio i na odsustvo jedinstva Republikanaca koji bi stali iza njegove kandidature i kazao da bi lako pobedio na izborima kada bi ga lideri te partije podržali.

- Da imamo jedinstvo u stranci, ne bismo mogli da izgubimo ove izbore od Hilari Klinton - rekao je Tramp.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    26. oktobar 2016 | 08:49

    Na ovim slikama se nezna ko je luđi od koga , bolesna nacija !

  • Sve ja razumem, ali....

    26. oktobar 2016 | 14:49

    Izmedju dva zla uvek se bira manje...Trampa za predsednika!

  • Feki

    26. oktobar 2016 | 10:08

    Realan čovek , samo što ne odgovara administraciji USA. USA će dobiti batine od puno koga i to u roku od 15-20 godina. Mislim da će doći vreme a to nije daleko kada: amerikanci,englesi,nemci,francuzi i jevreji neće moći da putuju svigde po svetu i da će njihove ekonomije pasti u ponor. Svetska ekonomija polako ali sigurno prelazi u ruke:Rusa , Kineza i Indijaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA