POLICAJCI UHAPSILI KOLEGU: Pripadnik interventne jedinice iz Sokobanje dilovao drogu?

Postavlili su mu zasedu, nakon čega je uhvaćen i pretresen, a policajci su kod njega našli nekoliko grama praškaste materije

  • 19

Policajci u Zaječaru danas su uhapsili svog kolegu B.C. koji je pripadnik interventne jedinice iz Sokobanje zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, saznaju ''Novosti''.

Beogradskim policajcima određen pritvor do 30 dana zbog iznude

Kolege su, nezvanično, policajca pratile duže vreme zbog sumnje da diluje drogu. Postavili su mu zasedu, nakon čega je uhvaćen i pretresen, a policajci su kod njega našli nekoliko grama praškaste materije. Veštačenjem će tačno biti utvrđeno o čemu se radi.

Iz Policijske uprave u Zaječaru nisu se oglašavali ovim povodom.

B.C. je određen pritvor do 48 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cvrle

    26. oktobar 2016 | 23:28

    Sram i stid da ga bude:)

  • Nena

    26. oktobar 2016 | 23:06

    Ko da je to nesto novo...U mom gradu Loznici to je javna tajna da to radi policija...Nista novo...Sve prolazi nikom nista..Male im plate..Moraju ljudi od neceg da zive onako kako zive..Bahato...

  • Marko

    27. oktobar 2016 | 00:05

    Policija mora biti dobro plaćena,kada smo siti možemo pričati o etici ali kada ti dete kaže tata gladan sam,e tada nema moralnih principa.Kako policajac da preživi u Beogradu sa 40.000 ,nema stan,dvoje dece i supruga koja je nezaposlena?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA