≫ 

Beogradskim policajcima određen pritvor do 30 dana zbog iznude

Pripadnici Interventne jedinice juče su uhapšeni

  • 5

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana trojici pripadnika Interventne jedinice i još jednom okrivljenom, koji se sumnjiče da su mladiću u Beogradu prodali pištolj, a potom zahtevali da im preda 15.000 evra, kako ne ga ne bi uhapsili zbog ilegalnog posedovanja oružja.

Osumnjčeni su saslušani, a terete se za krivično delo pokušaj iznude, rekla je portparol Drugog osnovnog tužilaštva Milica Ljubičić.

Pritvor im je određen kako ne bi ponovili krivično delo i da ne bi uticali na svedoke, dodala je Ljubičić.

Juče su uhapšeni pripadnici Interventne jedinice beogradske policije Vladimir Bogdanović (24), Martin Minić (28) i Miloš Milojević (30), kao i Dušan Bogdanović (33) Vladimirov rođeni brat.

Nakon hapšenja policija je saopštila da se sumnja kako su Dušan i Vladimir polovinom avgusta ove godine, prodali pištolj, koji su potom druga dvojica osumnjičenih predstavljajući se kao policijski službenici, od oštećenog oduzeli u njegovom stanu.

Sumnja se da su uz pretnje i silu od oštećenog zahtevali da im preda 15.000 evra ili će u protivnom biti uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja.

Potom mu je, da bi ga prisilili i shvatili ozbiljno, Dušan Bogdanvoć polupao sva stakla na automobilu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA