≫ 

Dok uništavaju njegovu zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih, Tramp otvara novi hotel kod Bele kuće (FOTO)

- Izgradio sam jedan od velikih svetskih hotela. Šta je trebalo da uradim, da se ne pojavim? - upitao je Republikanski predsednički kandidat

  • 0

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp napravio je danas kratku pauzu u predizbornoj kampanji kako bi prisustvovao presecanju vrpce u svom novom hotelu u Vašingtonu. Uprkos njegovom razlogu za slavlje, ranije danas je oštećena zvezda Donalda Trampa na Holivudskoj stazi slavnih.

OVAJ ČOVEK GOTOVO NIKAD NE GREŠI, a sada je predvideo ko će biti sledeći američki predsednik! (VIDEO)

TRAMP I KLINTONOVA SE BORE ZA GLASOVE NA FLORIDI: Evo zašto je ta država bitna na izborima

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

"Tramp internešenel hotel", koji se nalazi u zgradi stare pošte na Aveniji Pensilvanija, nedaleko od Bele kuće, nezvanično je otvoren 12. septembra, ali je od tada u funkciji samo deo hotela dok je nekoliko spratova još u fazi renoviranja.

Tramp je istakao da je hotel završen pre roka i da je za njegovu izgradnju utrošeno manje sredstava nego što je planirano budžetom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

 

- Danas je metafora za ono što možemo da postignemo za ovu zemlju - rekao je Tramp.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Govoreći za Ej-Bi-Si njuz o odluci da napravi pauzu u predizbornoj kampanji kako bi promovisao hotel, Tramp je ocenio da nije pravedno da njegova rivalka iz Demokratske stranke Hilari Klinton nije kritikovana jer je sinoć prisustvovala koncertu britanske pevačice Adel kako bi proslavila svoj rođendan.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Izgradio sam jedan od velikih svetskih hotela. Šta je trebalo da uradim, da se ne pojavim? - upitao je Tramp.

 

Američka vlada dala je Trampu 2012. godine pravo da renovira zgradu stare pošte, izgrađenu 1899. godine, a ugovorom je predviđeno da otvaranje hotela bude 2016. godine.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Trampu je hotel dat u najam na period od 60 godina u zamenu za investiciju od 200 miliona evra u zgradu, koja se nalazi na samo 10 minuta pešaka od Bele kuće.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ranije jutros oštećena je zvezda Donalda Trampa na Holivudskoj stazi slavnih, a policija Los Anđelesa pokrenula je istragu tim povodom.

Inspektorka Megan Edžiler kaže da su istražitelji pozvani na lice mesta rano jutros nakon navoda da je Trampova zvezda uništena udarcima čekića.

Počinilac Džejmi Otis priznao je da je odgovoran za štetu, prenosi AP.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On je za holivudski portal "Dedlajn" rekao da mu je namera bila da ukloni Trampovu zvezdu kako bi se od njene prodaje isplatio novac za 11 žena koje su optužile Trampa za seksualno uznemiravanje, što je on negirao.

Edžilerova kaže da je upoznata sa pisanjem portala, ali da ne može da komentariše da li je Otis osumnjičen.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Tramp je dobio zvezdu 2007. godine u znak priznanja zbog rada u jednom rijaliti šou televizije NBC.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA