PAO UŽIČKI FANTOM: Za tri dana izveo sedam pljački, niko nije znao kako izgleda i šta mu je sledeća meta

Nakon trodnevne serije krađa i razbojništava, stanovnici najvećeg grada zapadne Srbije mogu da odahnu, višetsruki lopov je uhapšen

  • 5

Stanovnici najvećeg grada zapadne Srbije ovih dana Užice zovu "divlji zapad" jer je samo tokom tri dana, dogodila serija brutalnih pljački, međutim, žitelji mogu da odahnu jer je danas oko 16.30 osumnjičeni pao u ruke policije.

FILMSKA JURNJAVA: Procureo snimak divljanja "novosadskog fantoma" na ulicama usred bela dana! (VIDEO)

Dvojica policajaca u civilu sačekali su mlađeg muškarca iz Kosjerića kod ulaza u tržni centar "Skver", u centru grada, i on je zatim maricom sproveden u policijsku stanicu, pišu Novosti.

I dok su nadležni intenzivno tragali za razbojnikom, koji ne odustaje od svojih pohoda, Ere su ga prozvale "užičkim fantomom", jer je, kako kažu, naoružan nožem i skriven pod kapuljačom.

KAKO SAM UHVATIO FANTOMA SA ZVEZDARE: Ispovest hrabrog inspektora Radomira!

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

On je u utorak, 25. oktobra, oko 17 časova, upao u četiri prodavnice u naselju Carina. U svakoj je od od radnika otimao pazar, a u pohodu se zadržao desetak minuta. Zatim je uspeo da pobegne. Već  sutradan, u sredu, opljačkana je zlatara nedaleko od Prve osnovne škole, u centru grada. Scenario je bio isti. Pljačkaš je preteći nožem uspeo da otme nešto nakita od radnice, a tokom bega ispao mu je nož.

Dok je policija obavljala uviđaj, usledila je nova uzbuna: nepoznati razbojnik je opljačkao frizerski salon u Zagrebačkoj ulici i tako se broj razbojništava popeo na - šest.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

MUŠKARAC SEJE STRAH PO SELU I GLEDA KROZ PROZORE KUĆA: Ulicama šeta s maskom na licu i lancima na rukama!

Sedma pljačka u nizu, dogodila se u jutros, nedaleko od pijace. Po istom scenariju, pljačkaš je oteo nakit iz još jedne zlatare, "usred bela dana".

U svakom pojedinačnom slučaju, razbojnik je vodio računa da su u radnjama u smeni žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .hmmmm

    27. oktobar 2016 | 21:50

    Ovo je sve grozno i ne moze gore biti, ali ne vezano za temu pada u oci zagrebacka ulica? Postoji li Beogradska negde u Croatiji ? Samo pitam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA