Dreserka se pred decom igrala s tigrom, a onda je počeo horor! Kamera je snimila taj užas (VIDEO)

Portparol vašara Pensakola, Kejti King, rekla je da je Visenta Pejdž pretrpela brojne ogrebotine nakon što ju je dvogodišnji bengalski tigar sa imenom Gandi povredio kandžama

  • 7

Dreserka tigrova na Floridi odvedena je u utorak u bolnicu nakon što joj je tigar izgrebao noge, dok su sve to posmatrala deca.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Tigar ČELJUSTIMA odvlači ženu, a onda izleće njena drugarica i nastaje HOROR!

Portparol vašara Pensakola, Kejti King, rekla je da je Visenta Pejdž pretrpela brojne ogrebotine nakon što ju je dvogodišnji bengalski tigar sa imenom Gandi povredio kandžama. Dodala je da je Pejdžin partner u dresiranju dotrčao da bi joj pomogao i da je snažno udarao tigra sa štapom.

Jedan posmatrač napravio je snimak ovog incidenta.

Na snimku se vidi kako tigar vuče Pejdž dok njen partner pokušava da ga zaustavi. Takođe mogu da se vide i deca koja stoje iza ograde i posmatraju.

Navodno, kad se dogodio incident, Pejdž je izvodila tačku za decu koja su bila na ekskurziji. Pre nego što su je odveli u bolnicu ona je porazgovarala sa decom.

Posle toga vašar je zatvoren i nijedno dete nije bilo povređeno tokom te tačke. Otkazana je i predstava sa belim tigrovima koja je trebalo da se igra traje do nedelje.

Zvaničnici Kontrole zaštite životinja nisu pozvani, a King je rekla da tigar neće biti povređen.

Printskrin: Youtube / Scott Caputo Printskrin: Youtube / Scott Caputo

- Radimo sa divljim životinjama i iako preduzimamo sve mere predostrožnosti, nesreće se ponekad dese. Znamo koje su opasnosti našeg posla, ali volimo ove prelepe životinje i Visenta će se vratiti čim bude mogla - rekao je Dejvid Donert, Pejdžin verenik i jedan od vlasnika predstave sa tigrovima.

U saopštenju za medije, sa vašara su rekli da snimak koji je napravio neko iz publike pruža potpuno drugačiju perspektivu incidenta. Vašar ostaje otvoren do nedelje, ali je predstava sa tigrovima otkazana.

Zvaničnici vašara nisu videli incident i davali su izjave na osnovu saznanja koje imaju i izvinjavaju se ako su se pojavile neke netačne informacije.

Vašar Pensakola ne odobrava zlostavljanje životinja, jedna predstava je otkazana, a sve druge će se održavati po planu.

Snimak pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tamara

    28. oktobar 2016 | 16:40

    Prestanite da maltletirate zivotinje,ostavite ih van kaveza pa nećete imati priliku da doživite neprijatnosti!

  • Putin R.S

    28. oktobar 2016 | 18:57

    Trebao je njega da zaskoci kada ga onako mucki tuce. Nije zivotinja kriva. Ona sledi svoj instinkt i zato je tako i reagovala. Neka ih puste nazad u divljinu gde im je i mesto i ovakve stvari se nece desavati.

  • ...

    28. oktobar 2016 | 16:18

    Jadne zivotinje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA