≫ 

DANAS HLADNO, VEČERAS ĆE KIŠA: A sutra potpuna promena vremena!

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, uveče i u noći u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od 1 do 5 C, najviša dnevna oko 18 C

  • 1
Jesenje jutro na Fruškoj gori Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji će danas ujutro biti hladno, ponegde sa slabim mrazom, maglom ili niskom oblačnošću.

SNEG I MEĆAVA IZ HRVATSKE STIŽU U NAŠU ZEMLJU: Na ovaj dan će se Srbija zabeleti!

Tokom dana biće toplije, uz postepeno naoblačenje, popodne mestimično sa slabom kišom u zapadnim, a uveče i u toku noći i u ostalim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološi zavod.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, uveče i u noći u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od minus 1 C do plus 6 C, a najviša dnevna od 15 C do 19 C, u Timočkoj Krajini oko 10 C.

Mlade mame izabrale najbolje porodilište u državi i otkrile šta ih najviše nervira u njima

U Beogradu će danas jutro biti hladno, na širem području grada sa maglom ili niskom oblačnošću. Tokom dana biće toplije uz postepeno naoblačenje, uveče i u toku noći sa slabom kišom.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, uveče i u noći u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od 1 do 5 C, najviša dnevna oko 18 C.

MINA RAKIĆEVIĆ JE ZVANIČNO ŽENA-ZMAJ: Upoznajte preduzetnicu godine (FOTO)

Prema izgledima vremena za sedam dana, u nedelju nas očekuje preokret - biće znatno toplije i sunčano. I u ponedeljak biće toplo i vetrovito, ponegde sa slabom kišom. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i u planinskim predelima sa olujnim udarima.

U ponedeljak po podne vetar će biti u slabljenju. U utorak oblačno sa kišom i osetno svežije, a lokalno se očekuje i velika količina padavina.

Do kraja perioda hladno, povremeno sa kišom, a u brdsko planinskim predelima i susnežicom i snegom. Više padavina biće na jugu i istoku Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan123

    5. novembar 2016 | 07:21

    Ma nemate vi pojma brate!!! Bolje zna moja baba dok gleda u solju kafe, nego vi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA