≫ 

HIT PRIČA IZ PORODILIŠTA U BEOGRADU: Lekari pronašli kutiju keksa koja čudno miriše, kad su je otvorili, smračilo im se!

Medicinske sestre su u kutiji "plazma" keksa pronašle nešto što tu nikako nije smelo da se stavi. Bile su u neverici

  • 65

Rodbina i prijatelji masovno prilikom poseta u bolnicama donose pljeskavice, hot-dogove, jaja, razna lisnata testa i proizvode iz pekare, i drugu masnu hranu i slatkiše bez obzira na to što pojedini proizvodi kod pacijenata i porodilja može da izazove neželjena dejstva. Istina, donošenje hrane nije zabranjeno, ali ovakvi proizvodi mogu biti kobni po pacijenta kome je donesena ali i druge osobe u bolnici.

URNEBESNO - NAJLUĐE IZJAVE SRPSKIH PACIJENATA: "Pomagaj dete, muž mi otekao dole na snagu"! (FOTO)

Svesni da pojedinu hranu ne bi smeli da unose, a to je obično ona ukusna a zabranjena, rodbina pokušava da ih "prokrijumčari" na različite načine.

Načelnica jednog beogradskog porodilišta ispričala je za Telegraf da su zato sestre na ulazu prinuđene da glume inspektora.

- Prilikom jedne takve kontrole, sestre su u kutiji "plazma" keksa pronašle pljeskavicu koju je suprug doneo svojoj tek porođenoj ženi. Dakle, uzeo je kutiju od "plazme", i u nju stavio pljeskavicu - ispričala je načelnica za Telegraf.

BISERI IZ HITNE: Halo doktore, gori đubre od čoveka!

Svaka bolnica i porodilište u Srbiji ima svoju hranu za pacijente. Ovog puta ne ulazimo u to koliko je ukusna, ali želimo da verujemo da su njene nutritivne vrednosti u skladu sa potrebama svakog pacijenta.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Za razliku od nje, druga, jača hrana može da uspori metabolizam a samim tim i oporavak pacijenta, i dovede do pojave bolova i grčeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    8. novembar 2016 | 12:51

    Svugde u svetu daju pacijentima normalnu hranu a i dozvolu da donesu sta zele..... Samo kod nas u srbiji se ponovo prolupavaju koje kakvim glupostima..... A da zanemarimo da ta pravila izmisljaju sestre koje su dosle preko veze i doktori sa kupljenom diplomom.....

  • Marina

    8. novembar 2016 | 16:00

    Pa sta se cudite! Pojesce pljeskavicu i brze ce se oporaviti nego vi sto servirate! O kojim nutritima pricate? Meni ste dan posle porodjaja doneli jedno kuvano jaje i jedno parce hleba, pa ste za rucak dali mikro karabatak i kuvanu sargarepu, za veceru jedno parce hleba sa sirom. I onda se treci dan pitate zasto mi mleko nije krenulo??!! Pa nije imalo sanse da krene jer mu vi niste dozvolili!

  • Perke

    8. novembar 2016 | 14:22

    Steta sto je kutija mala da stavi celo prase ,zivela Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA