≫ 

SKANDALOZNA ODLUKA U VUKOVARU: Nema kazne za razbijanje dvojezične table

Mitrovski je naveo da je "pobedio zakon" i da je "izuzetno srećan"

  • 54

Vukovarski opštinski sud doneo je danas prvostepenu oslobađajuću presudu u postupku protiv Marijana Živkovića zbog razbijanja dvojezične table na zgradi policijske stanice u Vukovaru, javili su hrvatski mediji.

To je novinarima potvrdio Živkovićev advokat Emil Mitrovski.

Incident se odigrao početkom septembra 2013. godine.

Mitrovski je naveo da je "pobedio zakon" i da je "izuzetno srećan". Ponovio je da je od samog početka tvrdio kako je Živković nevin.

– Ovo je presuda u prvom stepenu u kojem je moj branjenik oslobođen optužbe u sva tri kaznena dela – naveo je Mitrovski.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Plus-minus

    7. novembar 2016 | 19:44

    Moraju se smiriti tenzije , Vukovar je bolna točka za sve nas Hrvate , ubijeno je 2.500ljudi u gradu heroju , razoren totalno a opet mora se poštovati i broj Srba u gradu i omogućiti dvojezične ploče , samo ocito treba vremena jos , rane su svjeze. U dosta drugih gradova i općina sa srpskom manjinom ovaj zakon funkcionira bez problema.

  • eskobar

    7. novembar 2016 | 22:42

    Eto,postujem sve to...ali zbog cega su potrebne dvojezicne ploce???U redu ako jedna skupina ne razumije pismo druge ali ovako?Nije provokacija,stvarno bi volio znati razlog.Osim sto je prepucavanje i huskanje,poziv na mrznju.

  • ANTE BAN

    7. novembar 2016 | 21:20

    Mišljenja sam da je sud u ovome slučaju uzeo u obzir rastrojstvo i preemocionalnost ovog starca! On je u Vukovaru izgubio sina, pa mu je i reakcije teže kontrolirati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA