Moćni Soroš okuplja ekipu za borbu protiv Trampa

Grupa je počela da razrađuje plan još 13. novembra

  • 42

Milijarder Džordž Soroš okupio je liberale na trodnevnoj konferenciji, kako bi osmislili plan u borbi protiv pobednika američkih predsedničkih izbora Donalda Trampa, piše "Politiko".

VIKILIKS OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU O ALBANCIMA: Soroš i Hilari Klinton su njihovi anđeli čuvari!

POSLE 3 PRSTA MELANIJA PONOVO ODUŠEVILA SRBE: Prvu damu Amerike pitali koje svetske jezike govori, evo šta je odgovorila (VIDEO)

Prema navodima tog lista, konferencija je počela u nedelju uveče u hotelu "Mandarin orijental", a prisustvuju i šefica demokrata u Senatu Nensi Pelosi, kao i senatorka Elizabet Voren.

Na trodnevnoj konferenciji detaljno se razrađuje strategija sabotaže Trampovog plana u prvih 100 dana mandata, koji ova grupa smatra "užasnim napadom na dostignuća odlazećeg američkog predsednika Baraka Obame".

Predsednica Demokratske alijanse, kluba koji je sponzor ove konferencije, Gare Lamarš najavila je da će se odupirati Trampovoj administraciji.

"Politiko" navodi da, iako retko dolazi na sastanke Demokratske alijanse, Soroševo pojavljivanje na ovom skupu ukazuje da je spreman da "pomrsi račune Trampu".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    14. novembar 2016 | 19:44

    GOSPODIN JE IZGUBIO 50 MILIONA DOLARA U PODRSCI KLINTONOVOJ I LJUTI SE !!! ZABORAVLJA I DA JE GOSPODINA TRAMPA PODRZALA GRUPA OD 200 PENZIONISANIH GENERALA ALI SA OGROMNIM UTICAJEM U ESTABLISNENTU WASINGTONA!!!!

  • Illuminati

    14. novembar 2016 | 18:42

    Ajde matori vise idi uzivaj , cega ti je vise malo, neces ga u rupu poneti. Dzaba ti, idi prozivi jos to malo sto imas.

  • Milence

    14. novembar 2016 | 18:46

    Ovaj covek je greska prirode i sramota za ljudski rod.Neka mu sudi bog i istorija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA