Stiže ultra moderni tržni centar u NOVOM SADU! (FOTO)

Vrednost investicije kompanije NEPI u Novom Sadu je blizu 100 miliona evra

  • 1

Krajem 2018. godine, centar Novog Sada biće bogatiji za velelepni, ultra moderni šoping mol, investiciju kompanije NEPI, lidera u oblasti građevinskih investicija na evropskim tržištima u nastajanju. Novi tržni centar nalaziće se u samom srcu grada i biće nazvan Promenada Novi Sad.

 

Šoping centar će biti najveći u Srbiji, ali i jedan od najvećih u regionu. Njegova ukupna površina iznosiće 150.000 kvadratnih metara, a trećina će biti dostupna zakupcima i svetski poznatim brendovima, spremnim da odgovore na zahteve i želje posetilaca svih uzrasta. Promenada Novi Sad svojom minimalističkom i sofisticiranom arhitekturom teži da postane jedan od zaštitnih znakova grada. Moderno izrađeni spratovi puni prirodnog svetla stvoriće posebnu i opuštajuću atmosferu za posetioce.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Prizemlje i prvi sprat tržnog centra biće rezervisani za veliki broj modnih brendova koji će ponuditi jedinstvenu kombinaciju poznatih stranih i domaćih imena i najnovijih trendova. Na gornjim spratovima, Promenada Novi Sad će sadržati više zabavnih objekata, među kojima bioskop sa najsavremenijom opremom, kuglanu, salu za bilijar i druge, a koji će iskustvo posetilaca podići na najuzbudljiviji nivo. Ogromni hipermarket zadovoljiće sve svakodnevne potrebe lokalnog stanovništva.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Jedan od glavnih i inovativnih elemenata biće "zeleni" krov tržnog centra koji će se protezati na površini od 10.000 kvadratnih metara, a koji će pored prelepog pogleda na Petrovaradinsku tvrđavu i Dunav, nuditi i rekreativne aktivnosti na trim stazama i sportskim terenima. Hedonisti će svoj užitak, na krovu tržnog centra, pronaći u baštama kafića.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Promenada Novi Sad biće pozicionirana na raskrsnici ulica Bulevar Oslobođenja i Cara Lazara i imaće jako dobru povezanost gradskim prevozom sa ostalim delovima grada. Za posetioce koji dolaze svojim automobilima u tržni centar, obezbeđeno je oko 2.300 parking mesta van i unutar objekta. Pored jedinstvenog šoping i zabavnog iskustva koje nudi Novosađanima, ova investicija kompanije Nepi vrednosti od oko 100 miliona evra, imaće pozitivan i značajan ekonomski uticaj na lokalnu zajednicu budući da će obezbediti novih 1.500 radnih mesta.

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Веселин

    21. novembar 2016 | 18:20

    Добро је што ће се отварањем новог тржног центра отворити нова радна мјеста, али када ћемо видјети да код над у инвестирању предност имају производни погони, јер само новосторена вриједност доноси бољитак на дужи период.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA