2

EPS predao Pošti račune u roku!

Tvrdnja izvora iz "Pošte Srbije" da "imaju saznanja da EPS pomera rok za popust zbog kašnjenja koje je posledica organizacionih promena" apsolutna je neistina

Foto: eps.rs

Foto: eps.rs

“Elektroprivreda Srbije” je na vreme i u roku predala “Pošti Srbije” oktobarske račune za električnu energiji za celu teritoriju Beograda i za to ima potvrde i dokaze o prijemu pošiljki.

EPS investira 500 miliona evra u obnovu HE do 2025!

Konkretno, računi za korisnike u Murmanskoj ulici i pojedinim zgradama u Mite Ružića i Mirijevskom vencu u beogradskoj opštini Zvezdara, koji se pominju u tekstu, predati su 4. novembra Pošti 11160, dan posle štampe računa. Iz “Pošte Srbije” do danas niko se nije zvanično obratio “Elektroprivredi Srbije”, a sve primedbe kupaca na neisporučene račune EPS rešava u najkraćem roku i izdaje nove.

Tvrdnja izvora iz “Pošte Srbije” da “imaju saznanja da EPS pomera rok za popust zbog kašnjenja koje je posledica organizacionih promena” apsolutna je neistina. Organizacione promene unutar EPS-a nisu promenile način obračuna, štampanja, izdavanja i slanja u “Poštu”, te nisu uticale ni na jedan deo procesa. Pritom, pripajanje “EPS Snabdevanja” EPS-u dogodilo se 1. juna, pre više od pet meseci.

Ni informacija da kasne računi u Kruševcu jer je EPS izmestio štampu računa iz Niša u Kraljevo nije tačna. Računi za Kruševac oduvek su štampani u Kraljevu, jer Kruševac distributivno i obračunski pripada ogranku u Kraljevu.

(Telegraf.rs/ PR)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Elektroprivreda Srbije, EPS, EPS Snabdevanje, Pošta Srbije, Računi
Popularni komentari
  • g
    gago

    Zivim u jednoj varosici i udaljen sam od poste oko osam stotina metara a posiljke dobijamo samo ytorkom.

  • O
    OBILIC

    Eps je institucija koja nože da radi sta hoće jel to je državni sistem za ubiranje novca. To je tako a u svakoj drugoj transformaciji EPSA BICE JOŠ GORE ONDA CE SVI DA DERU SVAKO ZA SEBE

foto dana

video dana