10

Uhapšene dve osobe koje su oštetile EPS!

EPS je oštećen time što dobavljač za ugradnju sistema za video nadzor nije ispunio ugovorne obaveze, a zaposleni iz "TE-KO Kostolac", odgovoran za nadzor izvršenja ugovora, nije uradio svoj posao

Policija, hapšenje
Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Saradnjom Policijske uprave Požarevac, Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS i Sektora za rizike ogranka “TE – KO Kostolac”, policija je uhapsila dve osobe, osumnjičene da su oštetile “Elektroprivredu Srbije” za oko devet miliona dinara kršenjem ugovora za ugradnju sistema video nadzora u “TE-KO Kostolac”.

Reakcija Elektroprivrede Srbije povodom požara u Nišu

Hapšenje je usledilo nakon kontrole Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS i Sektora za rizike ogranka “TE – KO Kostolac” u kostolačkom ogranku Elektroprivrede Srbije.

EPS je oštećen time što dobavljač za ugradnju sistema za video nadzor nije ispunio ugovorne obaveze, a zaposleni iz “TE-KO Kostolac”, odgovoran za nadzor izvršenja ugovora, nije uradio svoj posao. Javno preduzeće “Elektroprivreda Srbije” zahvaljuje Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, Policijskoj upravi Požarevac i Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu na brzoj reakciji i saradnji. Nadležni u JP EPS nastaviće oštre kontrole kako bi se zaštitila imovina preduzeća.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Elektroprivreda Srbije, EPS, Hapšenje, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Požarevac
Popularni komentari
 • r
  r

  kad će uhapsit EPS koji vara narod ?

 • M
  Milorad

  Ja pomislio, Brena i Boba!

 • B
  Blasko Paunovic

  EPS vara gradjane,na osnovu famoznih ugovora o delu,sa stranackim aktivistima,prijateljima i rodjacima uticajnim ljudima iz stranaka i EPS_a gde prmaju platu za nerad u visini zdravstvenog radnika na nekoj od klinika u Beogradu sa visom. skolskom spremom.To je sramota i nepravda.

foto dana

video dana