≫ 

Uhapšene dve osobe koje su oštetile EPS!

EPS je oštećen time što dobavljač za ugradnju sistema za video nadzor nije ispunio ugovorne obaveze, a zaposleni iz "TE-KO Kostolac", odgovoran za nadzor izvršenja ugovora, nije uradio svoj posao

  • 11

Saradnjom Policijske uprave Požarevac, Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS i Sektora za rizike ogranka "TE – KO Kostolac", policija je uhapsila dve osobe, osumnjičene da su oštetile "Elektroprivredu Srbije" za oko devet miliona dinara kršenjem ugovora za ugradnju sistema video nadzora u "TE-KO Kostolac".

 

Reakcija Elektroprivrede Srbije povodom požara u Nišu

 

Hapšenje je usledilo nakon kontrole Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS i Sektora za rizike ogranka "TE – KO Kostolac" u kostolačkom ogranku "Elektroprivrede Srbije".

 

EPS je oštećen time što dobavljač za ugradnju sistema za video nadzor nije ispunio ugovorne obaveze, a zaposleni iz "TE-KO Kostolac", odgovoran za nadzor izvršenja ugovora, nije uradio svoj posao. Javno preduzeće "Elektroprivreda Srbije" zahvaljuje Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, Policijskoj upravi Požarevac i Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu na brzoj reakciji i saradnji. Nadležni u JP EPS nastaviće oštre kontrole kako bi se zaštitila imovina preduzeća.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • r

    25. novembar 2016 | 21:24

    kad će uhapsit EPS koji vara narod ?

  • Milorad

    23. novembar 2016 | 19:01

    Ja pomislio, Brena i Boba!

  • Blasko Paunovic

    3. januar 2017 | 21:38

    EPS vara gradjane,na osnovu famoznih ugovora o delu,sa stranackim aktivistima,prijateljima i rodjacima uticajnim ljudima iz stranaka i EPS_a gde prmaju platu za nerad u visini zdravstvenog radnika na nekoj od klinika u Beogradu sa visom. skolskom spremom.To je sramota i nepravda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA