≫ 

PRONAĐENA BIVŠA MISICA OBEŠENA U PARKU: Komšije zatekle stravičan prizor, porodicu u očaju jer ju je progonila kobna bolest (FOTO)

- Bila je plemenita i pametna mlada žena, ali predugo je bežala od problema koji su je mučili. Potiskivala ih je i namerno se zatrpavala poslom nadajući se da će joj tako biti bolje - rekla je Semina majka

  • 0

Bivša misica pronađena je mrtva blizu svoje kuće, a prema prvim rezultatima istrage 29-godišnja žena se obesila.

>>> To što te volim, ne trebaju novine da pišu o tome, važno je samo da ti to znaš! Muž srpske misice koja ima rak, emotivnom porukom ponovo rasplakao sve! (FOTO)

Komšija je šetajući psa pronašao Semi Kersi u parku u Benholu, predgrađu Čeltenema. Lokalna policija je potvrdila da se nesrećna devojka obesila, ali još nije objavila detalje samoubistva. Takođe se ne zna da li je Kersi ostavila oproštajno pismo.

Ona je sa 22 godine učestvovala na izboru za Mis Čeltenema, posle kojeg je započela uspešnu manekensku karijeru. Osim poziranja i učestvovanja na modnim revijama, Semi je kao bila zaposlena u zavodu za zapošljavanje, gde je bila menadžerka.

Iako se činilo da ima savršen život, njeni najbliži su znali da se atraktivna Britanka godinama borila sa depresijom, a ova bolest se ispostavila kao kobna za nju. Imala je samo 13 godina kada su joj dijagnostikovali težak oblik poremećaja u ishrani, a patila je i od anksioznosti i napada panike, zbog kojih nije mogla normalno da funkcioniše u društvu.

- Bila je plemenita i pametna mlada žena, ali predugo je bežala od problema koji su je mučili. Potiskivala ih je i namerno se zatrpavala poslom nadajući se da će joj tako biti bolje - rekla je Semina majka.

Posle ćerkine smrti ona sa suprugom i sinom planira da osnuje fondaciju za pomoć obolelima od depresije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA