≫ 

U Srbiji danas hladno i oblačno, a evo gde će PADATI SNEG

Najniža temperatura biće od minus dva do plus pet stepeni Celzijusa, a najviša od četiri do osam

  • 0

U Srbiji će u ponedeljak biti pretežno oblačno i hladnije, ponegde sa slabim snegom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima na zapadu i jugu zemlje.

USKORO STIŽE SNEG U SRBIJU: Pogledajte kada će se sve zabeleti!

U nižim predelima još ujutro ponegde slaba kiša, na severu i u Timočkoj Krajini delimično razvedravanje, saopštio je Republicki hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti umeren, u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura biće od minus dva do plus pet stepeni Celzijusa, a najviša od četiri do osam.

U Beogradu će u ponedeljak biti hladnije, ujutro i pre podne pretežno oblačno i uglavnom suvo, a od sredine dana delimično razvedravanje. Vetar će biti umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko tri stepena, najviša oko pet.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, od utorka do četvrtka biće hladno, ujutro sa slabim i umerenim mrazom, intenziteta od minus sedam do minus jednog stepena, maksimalna temperatura u većem delu od plus dva do pet.

Foto-ilustarcija: Tanjug/ Sava Radovanović Foto-ilustarcija: Tanjug/ Sava Radovanović

U utorak pre podne biće promenljivo oblačno, u brdsko-planinskim predelima još ponegde slab sneg, sredinom dana razvedravanje.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar. U sredu pretežno sunčano, vetar u postepenom slabljenju. Uveče i u toku noći na severu, a u četvrtak i u ostalim krajevima postepeno naoblačenje, u većem delu suvo, samo ponegde u Vojvodini i istočnoj Srbiji slabe padavine (kiša i sneg).

Od petka će biti malo toplije sa maksimalnom temperaturom od pet do 10 stepeni. U petak će biti suvo, u Vojvodini i na planinama vetrovito, a u subotu i nedelju u nižim predelima ponegde slaba kiša, na planinama provejavanje snega uz slabljenje vetra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA