NA OVOM MESTU TINJA TREĆI SVETSKI RAT: NATO provocira vojskom na granici, Rusi šalju rakete "Iskander"!

- U aktuelnim uslovima Rusija je bila primorana da se adaptira destruktivnim potezima NATO-a na kontinentu, te je preduzela odgovarajuće mere kako bi se osigurala nacionalna bezbednost - rekao je Lavrov

  • 12

Prebacivanje raketnih kompleksa „Iskander“ u Kalinjingradsku oblast prouzrokovano je destruktivnim potezima NATO-a, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

U OVOM GRADU SE SPREMA TREĆI SVETSKI RAT: NATO šalje 300.000 vojnika, čeka se odgovor Rusije, okršaj samo što nije počeo? (FOTO)

- U aktuelnim uslovima Rusija je bila primorana da se adaptira destruktivnim potezima NATO-a na kontinentu, te je preduzela odgovarajuće mere kako bi se osigurala nacionalna bezbednost. Ti koraci su preduzeti na našoj teritoriji, za razliku od SAD i drugih zemalja koje svoju vojsku šalju u druge zemlje koje se graniče sa Rusijom i time vrše provokaciju - rekao je Lavrov, a prenosi "Sputnjik".

On je rekao da NATO i SAD svesno podižu nivo tenzija sa Moskvom i to pod izgovorom "pretnje sa Istoka".

Lavrov je ocenio da je Rusija spremna za dijalog sa Alijansom, ali da saradnja mora biti ravnopravna.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    1. decembar 2016 | 17:41

    NATO I PENTAGON ZELE DA IZAZOVU RAT PRE DOLASKA TRAMPA NA VLAST!!! OVIH PAR DANA CE BITI PRESUDNO ZA COVECANSTVO!!!!! SATANISTI ZELE VLAST SATANE!!!!! NEKA NAM BOG BUDE NA POMOCI!!!!!

  • Miki

    2. decembar 2016 | 00:10

    Rokajte Rusi fasiste kao nekad pre.

  • Vojislav

    1. decembar 2016 | 19:05

    Situacija je vrlo ozdiljna ali se iskreno nadam da ce rusi uoci bitke oduci cist ves a posle toga nikom nece oprostiti pa cak ni covecanstvu tako su radili u svim velikim bitkama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA