Silovao maloletne sestre i njihovog brata u kamionu, a onda su pedofila (101) prepoznali na Fejsbuku i stigla ga je kazna! (VIDEO)

Pedofil je otkriven kada su sestre koje su u vreme počinjenih krivičnih dela imale između četiri i 13 godina, a sada imaju 40-ak godina, videle u avgustu ove godine na Fejsbuku fotografije sa proslave Klarkovog 100-og rođendana

  • 1
Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Britanac Ralf Klark, 101 godinu, stari penzionisani vozač kamiona, proglašen je danas krivim zlostavljanje i silovanje dve maloletne sestre, kao i zlostavljanje njihovog brata tokom 70-ih i početkom 80-ih godina prošlog veka.

 

Devojčica je trebalo za dva dana da se suoči sa pedofilom na sudu, ali strah je bio preveliki za njeno srce (FOTO)

 

Klark je postao nastariji Britanac koji je ikada proglašen krivim za neko krivično delo, prenosi Rojters. Agencija navodi da se očekuje da će njemu, bez obzira na godine, u ponedeljak pred sudom u Birmingemu biti izrečena zatvorska kazna.

 

Ovaj pedofil je otkriven kada su sestre koje su u vreme počinjenih krivičnih dela imale između četiri i 13 godina, a sada imaju 40-ak godina, videle u avgustu ove godine na Fejsbuku fotografije sa proslave Klarkovog 100-og rođendana.

 

One su policiji ispričale da ih je Klark zlostavljao u svojoj kući u Birmingemu, u kamionu, kao i u šupi koju je imao u dvorištu kuće. On je pred sudom priznao da je zlostavljao njihovog brata, koji je tada išao u mlađe razrede osnovne škole i kojeg je prema optužnici pokušao da siluje, a za sestre je Klark kazao da su serijske lažljivice.

 

Porota ga je, bez obzira na to, proglasila krivim po više od 20 tačaka optužnice.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taja

    18. decembar 2016 | 14:53

    Matora svinja,kako vec nije crkao, da li je moguce da bog drzi ovakvu djubrad do stote godine . Odavno ga je trebalo ubiti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA