Barbarini školski drugovi danas idu na poligraf: Nestanak učenice (15) iz Sente još uvek pod velom tajne

- Imam utisak kao da se neko igra sa nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tela nema - rekao je Barbarin otac Endre Vitez.

  • 1

Barbara Vitez (15) iz Sente 25.novembra pala je sa mosta u Senti u Tisu, a njeno telo ni nako intenzivne potrage nije pronađeno. Zbog anonimnog pisma koje su Barbarini roditelji nedavno dobili, u kojem se tvrdi da je njihova ćerka omamljena, silovana i bačena sa mosta, njeni školski drugari su zajedno sa roditeljima zahtevali da budu saslušani

ANONIMNO PISMO UZNEMIRILO SENTU: Barbarini drugovi hoće na poligraf!

Konkretne podatke o tom pismu koje su njeni roditelji Endre i Melinda pronašli u poštanskom sandučetu 13.decembra, policija će saopštiti za nekoliko dana.

U tom pismu se navodi da Barbara nije pala sa mosta, već da je omamljena, zlostavljana i potom namerno bačena.

– Očekujemo da ćemo u tom periodu raspolagati sa više saznanja koja se odnose na nestanak devojčice iz Sente, ali i na tačnost navoda anonimnog pisma koje su dobili njeni roditelji – rečeno je u policiji.

Prema policijskim izvorima, odmah nakon tragedije na senćanskom mostu obavljen je informativni razgovor sa dvojicom dečaka, u prisustvu roditelja.

Foto: Instagram/Igor jurisic Foto: Instagram/Igor jurisic

"BARBARU SU SILOVALA TROJICA DEČAKA I BACILA U TISU": Roditelji nestale devojke dobili STRAVIČNO anonimno pismo

Prema njihovom svedočenju, oni su bili sa Barbarom kobne večeri na mostu. Nesrećna devojčica survala se u ambis, u hladnu reku, kad je pokušala da se prebaci na platformu kod rečnog stuba. Okliznula se, pala u Tisu i nestala.

U senćanskom Osnovnom javnom tužilaštvu, takođe, potvrđuju da su i oni upoznati sa anonimnim pismom.

– Ne raspolažemo dokazima da je neko namerno gurnuo devojčicu sa mosta u reku. Tek kada se telo pronađe i obavi obdukcija, biće utvrđen tačan uzrok smrti – kažu u tužilaštvu.

Saznanje da su roditelji Barbare dobili anonimno pismo dodatno je uznemirila javnost, a najviše roditelje nestale devojčice.

Ne isljučuje se mogućnost ni da je reč o nečijoj morbidnoj šali, a ko i sa kakvim namerama stoji iza anonimnog pisma, trebalo bi uskoro da bude poznato.

– Imam utisak kao da se neko igra sa nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tela nema. Nejasno mi je i zašto su Barbaru sa liste prijatelja na Fejsbuku izbrisale osobe sa kojima je moja ćerka bila. Pojma nemam zašto je to urađeno. Mi želimo da saznamo samo pravu istinu – očajan je Barbarin otac Endre Vitez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA