Prvi skijaški dan u 2017. godini bio je baš poseban! Najmlađi su se najviše obradovali GSS Deda Mrazevima! (FOTO)

Spasioci su iskoristili ovu priliku da skrenu pažnju deci na to kako da zaštite sebe i druge učesnike na skijaškoj stazi

  • 0

Prvog dana nove 2017. godine spasioci Gorske službe spašavanja Srbije priredili su iznenađenje za najmlađe goste ski centra Kopaonik, Tornik na Zlatiboru i na Staroj Planini. Sa kapama Deda Mraza, malenim skijašima, ali i onim malo starijim, spasioci su delili slatkiše na stazi.

Čekala je voljenog na dnu ski staze na Staroj planini, kada se na vrhu odjednom pojavila masa ljudi. Svi su nosili JEDAN natpis! (FOTO)

Spasioci su iskoristili ovu priliku da skrenu pažnju deci na to kako da zaštite sebe i druge učesnike na skijaškoj stazi, kao i da požele srećnu Novu godinu svim posetiocima JP Skijališta Srbije.

JP "Skijališta Srbije" svojim radom, na visokom nivou, vode računa o uređenju staza kako bi pružili najbolji doživljaj svima koji dođu da uživaju u zimskim sportovima i planinskoj idili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA