≫ 

TUGA DO NEBA: Devojčica (13) sa Banjice šetala psa kada ju je pokosio pijani veterinar

- Kad ju je udario, crni „pasat“ je malo zastao, kao da se vozač dvoumio da li da prikoči ili ne, ali onda je dao gas i odjurio - prepričao je svedok tragedije

  • 12

U subotu uveče desila se stravična saobraćajna nesreća na Banjici u kojoj je život izgubila devojčica J. M. (13), a veterinar A. D. (33) se sumnjiči da je izazvao tragediju.

HOROR U BEOGRADU: Pedofil (19) vrbovao decu od tri godine, otkrila ga nemarnost!

Iza stravične nesreće kod Obrenovca je potresna priča: Mladići se vraćali sa reprize dočeka, pa im se zapalio automobil

Nesrećnu devojčicu, koja je prelazila ulicu u blizini obeleženog pešačkog prelaza, pijani veterinar, kako se sumnja, nešto posle 18 sati pokosio je "pasatom", a potom pobegao sa lica mesta.

- Devojčica je s teškim povredama prebačena na Vojnomedicinsku akademiju. Lekari su se borili za njen život, ali preminula je iste večeri oko 20 sati - prenose beogradski mediji.

Očevidac stravične nesreće kaže da je prizor bio jeziv i da je devočjica letela nekoliko metara pre nego što je pala na zemlju. Na mestu jezive tragedije i juče su bili vidljivi tragovi krvi.

- Devojčica je šetala psa. Koliko sam video, on je krenuo preko ulice i ona je pošla za njim. Mislim da je vozač išao velikom brzinom, jer nije uspeo da izbegne dete. Kad ju je udario, crni „pasat“ je malo zastao, kao da se vozač dvoumio da li da prikoči ili ne, ali onda je dao gas i odjurio - dodaje on.

Dva sata kasnije policija ga je pronašla i uhapsila.

- Alko-testom je utvrđeno da je bio pijan, odnosno da je u krvi imao 0,71 promil alkohola, što je daleko više od dozvoljena 0,3 promila - dodaje se u tekstu.

Iste večeri policija je odredila zadržavanje pijanom veterinaru. Navodno, on se pravdao da je pobegao jer se uplašio i nije znao kako da reaguje. Na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu nije mogao da iznese odbranu jer je bio u teškom psihičkom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šah mat

    3. januar 2017 | 12:38

    Два сата раније то је било много више од 0,71 промила

  • 55555

    3. januar 2017 | 19:35

    Јадно дете, због једне будале која је у депресији Родитељи тугују док су живи Мили Боже када ће престати да убијају нашу децу. Анђелу мали нека ти је лака земља

  • Ja to tako!!

    3. januar 2017 | 14:12

    Zalost, ovakve se stvari moraju tretirati kao ubistvo a ne da sudi kao za sabracaj, pijan i jos pobegne. Vesati gamad po kratkom postupku!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA