Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće udarne vesti:

Sinoć oko 23 časa autobus sa putnicima se zakucao u Cecinu vilu na Dedinju. Povređeni su odmah zbrinuti, a pričinjena je velika materijalna šteta.

Vatrogasno-spasilačka ekipa evakuisala je iz Gornjeg Jabukova na obroncima Kukavice, ženu staru 27 godina, koja je morala hitno da se pregleda u bolnici u Vranju. Više o tome pročitajte OVDE

Fudbalski klub Partizan suspendovan je iz Evrope, ta odluka je konačna, i ne može je promeniti ni uplata sredstava u roku koji je određen kao krajnji za saniranje dugovanja klubovima, a to je 31. januar. Više o tome pročitajte OVDE.

Instrumentarka u angiosali valjevske bolnice Nataša Cvetković blagovremenom primenom reanimacije spasila je život jednom Valjevcu, koji se u trenutku kada mu je pozlilo zatekao u gradskom autobusu.

U porodičnoj kući u Novom Pazaru preksinoć se dogodila nesvakidašnja tragedija, kada je Vladimir Pantović (47) iz lovačke puške nenamerno upucao svoju suprugu Danijela Pantović (38). Više o tome pročitajte OVDE.

Nakon što je teška životna priča Dejana Ketića, rasplakala sve u emisiji “Ja imam talenat”, oglasio se i njegov otac Ilija koji tvrdi da je za sve kriva Dejanova majka, kao i da je on izbacio svog sina iz kuće jer se opijao.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je Fenerbahče apsolutni favorit u utakmici 17. kola Evrolige, ali da njegova ekipa želi da pred punim tribinama parira aktuelnom vicešampionu Evrope.

O tome kako planiraju to da postignu pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA