≫ 

Ovde deca moraju da čekaju na preglede: Potop u zdravstvenoj ustanovi u Leskovcu (FOTO)

Za vreme praznika je pukla promrzla cev na spratu iznad ambulante u zgradi Starog ureda, gde se nalaze prostorije Dečje zaštite

  • 3

Plafon i zidovi u Zdravstvenoj stanici broj 4 u centru Leskovca u potpunosti su mokri, a pacijenti već nekoliko dana u vlažnim hodnicima čekaju na preglede.

EKSPLODIRAO KOTAO U ŠKOLI U LESKOVCU: Havarija napravila haos!

Kako je objašnjeno portalu "jugmedia.rs", za vreme praznika je pukla promrzla cev na spratu iznad ambulante u zgradi Starog ureda, gde se nalaze prostorije Dečje zaštite.

Foto: jugmedia.rs Foto: jugmedia.rs

- Ljudi nisu radili za vreme praznika, cev je promrzla i prsla. Naši radnici su na terenu i rešavaju problem i u toj zgradi, ali i u Pečenjevcu, u ambulanti gde smo imali sličnu situaciju - rekla je načelnica Službe opšte medicine pri Domu zdravlja Leskovac Suzana Mitić.

Inače, zgrada Starog ureda već godinama unazad posle jačih kiša ili snega ima problem sa krovom koji prokišnjava.

Foto: jugmedia.rs Foto: jugmedia.rs

- U tom periodu pojedine kancelarije na poslednjem spratu su potpuno neupotrebljive, čak moramo da selimo i šaltersku službu u druge prostorije, kao i da prenosimo dokumentaciju na drugo mesto - rekli su u Službi dečje zaštite.

(Telegraf.rs / Jugmedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA