Nemaju ni vodu, ni grejanje: Građani Majdanpeka se smrzavaju od sinoć

Zbog kvara na pumpnoj stanici ceo grad Majdanpek je bez vode od noćas u 12 sati a što je dovelo do problema sa grejanjem

  • 1

Građani Majdanpeka od noćas su bez vode i grejanja iako je temperatura u gradu tri stepena ispod nule.

Još jedan grad u Srbiji od danas pod snegom (FOTO)

Zbog kvara na pumpnoj stanici ceo grad Majdanpek je bez vode od noćas u 12 sati.

- Kvar je nastao na pumpnoj stanici, verovatno usled niske temperature. Radnici od noćas rade, i kvar je otklonjen. Očekuje se da, ukoliko sve bude kako treba voda do građana stigne oko 20 časova – kaže Nebojša Žarkov, direktor majdanpečkog vodovoda.

Nestanak vode u celom gradu uslovio je i prekid snabdevanja grejanjem, a iz Toplane kažu da je sve spremno za start, samo se očekuje voda.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

- Grejanja nema od jutros, zbog problema na vodovodu. Čim voda bude stigla u grad mi ćemo pustiti grejanje, i zbog hladnih stanova preko dana grejaćemo i preko noći - kaže Đorđe Roškić, direktor preduzeća za proizvodnju i distribuciju toplotne energije "Majdanpek“.

(Telegraf.rs / Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag Vasilijić

    23. januar 2017 | 07:32

    Kod Sunca radi rovokopač,i cev prečnika od oko 300 mm je napolju. Liči na cev od toplovoda,pa mislim da voda nije razlog za problem grejanja. Ali ako g-din Rodić, d irektor,trgovac,menadžer,stručnjak za mašinstvo i energetiku i SEKUNDARNO GREJANJE to kaže,čovek koji je od novo osnovane firme napravio gubitaša i živi na račun Lokalne samouprave i građana i koji po zdradama stavlja plastične balone ispod ventila da skupljaju vodu iz sistema grejanja,on da mu treba verovati. Teško nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA