≫ 

OČUH MONSTRUM NESTAO: Jednom pastorku (2) polomio rebra, drugog udarao mučki po glavi. Ovo su svi JEZIVI detalji

- Moj sin je tog dana bio kratko kod kuće, a Snežana je ta koja je bila sa decom sve vreme i jedino ona može biti odgovorna za njihovo povređivanje - tvrdi majka Saše Uskovića

  • 3

Niška policija intenzivno traga za Sašom Uskovićem iz Aleksinačkih Rudnika zbog sumnje da je teško povredio L.V, dvogodišnjeg pastorka. Porodično nasilje je otkriveno kada je mališan 1. januara ove godine u aleksinački zdravstveni centar dovela majka Snežana Eminović, navodno zbog temperature, ali su lekari ustanovili da dete ima polomljena rebra i povrede na glavi.

OČUH IZ PAKLA: Mučki udarao blizance (2) metalnom šipkom, a ženu džogerom

Dečakova majka Snežana je navela da je njen nevenčani suprug Saša Usković dečaka tukao metalnom šipkom, a da je nju često udarao drvenom drškom džogera.

- Mališan ima prelom rebara, povrede glave i hematome po telu. Takođe, i njegov brat blizanac je kod nas u bolnici, ali zbog respiratorne infekcije. Oba deteta su u stabilnom stanju - rekao je Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora ove zdravstvene ustanove.

Iako je dečakova majka Snežana optužila nevenčanog supruga Sašu Uskovića za porodično nasilje, njegova majka Milka Usković tvrdi da je on nevin i da je Snežana ta koja je tukla decu.

- Moj sin je tog dana bio kratko kod kuće, a Snežana je ta koja je bila sa decom sve vreme i jedino ona može biti odgovorna za njihovo povređivanje. Ne znam da li je to uradila namerno ili joj je dete ispalo, ali je ona kriva za to što se desilo - objašnjava Sašina majka.

Snežana Eminović se vratila kod roditelja u Kruševac, dok će brigu o njenoj deci preuzeti nadležni centar za socijalni rad.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    23. januar 2017 | 13:01

    Pa kad je majkama preci ljubavnik od dece..Zlo uslo U narod

  • Da pošiziš

    23. januar 2017 | 12:40

    Treba socijalna služba da učestvuje u kontroli suživota sa partnerima posle prvog braka koji zive sa decom.Malo je verovatno da druga žena /muž može da se ponaša zaštitnički prema deci iz predhodnog braka.Vrlo složena situacija u koju žene česće ulaze nepromišljeno.. Nasilnike u zatvor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA