Majka iz Vranja pobegla iz bolnice posle porođaja: Lekari pogledali bebicu i dali joj ime kakvo zaslužuje!

Nadležne službe su ubrzo pronašle majku koja je napustila dečaka i otkrili ko su njegovi roditelji, ali oni za sada odbijaju da dođu po njega

  • 16

Na ginekološko-akušerskom odeljenju Opšte bilnice u Vranju lekari i medicinske sestre danima brinu o muškoj bebi, jer je majka ubrzo posle porođaja pobegla iz porodilišta i ostavila je, pošto je dečak rođen na Božić, 7. januara lekari su mu dali ime Bogdan. 

Srbijo, pomozi MAJI DA PRONAĐE MAJKU koja ju je 1979. ostavila KAO BEBU pred tuđim vratima SA OVOM CEDULJICOM!

Ukrali su mi BRATA BLIZANCA po rođenju, a onda sam mu jednog dana POKUCAO NA VRATA! (FOTO) (VIDEO)

Načelnik ginekologije Zdravstvenog centra u Vranju dr Goran Radojčić potvrdio je da je beba rođena 7. januara i da ga je majka ostavila i pobegla iz porodilišta.

Uprava ovog odeljenja prijavila je tužan slučaj policiji i Centru za socijalni rad u Vranju, a u međuvremenu je beba postala pravi miljenik lekara i medicinskih sestara na odeljenju. Zaposleni su mališanu od milošte dali ime Bogdan, jer njegovo ime i prezime još nisu upisani u krsni list. Mali Bogdan je ostavljen, ali je ipak Bogom dana bebica!

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Nadležne službe su ubrzo pronašle majku koja je napustila dečaka i otkrili ko su njegovi roditelji, ali oni za sada odbijaju da dođu po njega.

Tek rođena beba provešće na odeljenju najviše mesec dana, a ukoliko roditelji budu nastavili da odbijaju da je preuzmu, Centar za socijalni rad odlučiće da li će beba živeti u hraniteljskoj porodici ili uću u proces usvajanja. Socijalni radnik Milena Jovanović rekla je da zbog izuzetno osetljivog slučaja podaci o ostavljenom detetu ne smeju da budu objavljeni u javnosti.

Jovanovićeva je rekla da je nemili slučaj strogo poverljiv i da je o njemu zabranjeno pričati za medije.

Lokalnom elektronskom mediju Milena Jovanović ipak je saopštila da Centar za socijalni rad još pregovara sa roditeljima o tome da li će preuzeti dete.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    2. februar 2017 | 17:16

    Dajte malog Bogdana meni..ja nemam decu a imam više nego sjajne uslove i egzistenciju.

  • Nira

    2. februar 2017 | 16:48

    Ko zna kakva ih je "muka"natjerala na ovaj čin da ostave tek rođenu bebu bolje i ovo nego da ga je ubila ili bacila negdje.

  • Lara7

    2. februar 2017 | 16:47

    Koji kreteni. Ja bih ga smesta usvojila. A koliko samo Ima parova koji zeljno iscekuju usvajanje i u cije bi porodice bio vise nego dobrodosao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA