Velja Nevolja ostavio DNK na nekoliko mesta: Jedno je bilo ključno za identifikaciju

Veljini advokatii tražili su da pregledaju video-snimci sa sigurnosnik kamera Belivukove zgrade

  • 7

Veljko Belivuk (32), zvani Velja Nevolja, osumnjičen za ubistvo Vlastimira Miloševića (34) ostavio je DNK tragove na ulaznim vratima zgrade u Ulici 27. marta u kojoj je ubijeni živeo.

Vazura progovorio o sastanku sa Belivukom na dan ubistva karatiste: Evo šta je rekao!

Dolijao uprkos fantomki i "čišćenju" dokaza: Kako je otkriven Velja Nevolja

Posle saslušanja Veljka Belivuka, oglasila se supruga ubijenog karatiste: Moj suprug nije bio kriminalac, niti narko diler

Pored toga ovaj dokazni materijal nađen je i na haubi "mazde" koja je korišćena za bekstvo sa mesta zločina, a koju je policija pronašla, kao i na "škodi" sa koje su skinute tablice a potom stavljene na "mazdu", piše Blic.

Foto: e-stock.us/Masanori Yoshida Foto: e-stock.us/Masanori Yoshida

Osumnjičeni za ubistvo koje se dogodilo rano ujutro 30. januara u Uluci 27. marta u Beogradu, uhapšen je u subotu u društvu Mirka Miloševića, kuma ubijenog, i još petorice momaka.

Printskrin: Tanjug/Zoran Stanić Printskrin: Tanjug/Zoran Stanić

Na saslušanju u Višem tužilaštvu Belivuk je negirao da je umešan u ubistvo, i rekao da je do 10.30 sati bio u svom stanu i da to njegova supruga može da potvrdi a da je oko 11 časova išao da se vidi sa generalnim direktorkom Fudbalskog kluba Partizan Milošem Vazurom. S tim u vezi njegovi advokati Vladimir Lučić i Vladan Vukčević predložili su da se kao dokazi pregledaju video-snimci sa sigurnosnih kamera Belivukove zgrade.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA