Detalji stravične saobraćajke u kojoj je stradao policajac jureći lopove na Smederevskom putu

Džip interventne patrole i neobeleženi policijski auto "hjundai" pokušali su da zaustave lopove u ukradenom "audiju". Tokom jurnjave, došlo je do tragedije u smeru ka Beogradu, ali je saobraćaj bio zaustavljen u oba smera, čak i za vozila gradskog prevoza

  • 16

U teškom udesu koji se rano ujutru juče, u 5.20 sati dogodio na Smederevskom putu, na ulazu u Grocku, poginuo je policajac Nenad Stojadinović (38), dok je njegov kolega Vladimir Radujko teško povređen.

Policajac Nenad Stojadinović je poginuo dok je jurio za lopovima: Detalji stravične nesreće na Smederevskom putu

Težak udes na Smederevskom putu: U sudaru kamiona i policijskog vozila poginula jedna osoba!

HEROJ! Ovo je policajac koji je izgubio život jureći lopove na Smederevskom putu (FOTO)

On je stradao tokom obavljanja službenog zadatka, kada je jurio dva automobila u kojima su bili osumnjičeni za tešku krađu. Tokom potere, izgubili su kontrolu nad vozilom i udarili u kamion pekare "As" iz Begaljice.

Džip interventne patrole i neobeleženi policijski auto "hjundai" pokušali su da zaustave lopove u ukradenom "audiju". Tokom jurnjave, došlo je do tragedije u smeru ka Beogradu, ali je saobraćaj bio zaustavljen u oba smera, čak i za vozila gradskog prevoza.

Policajac je, tvrdi izvor blizak momcima u plavom, zbog mokrog kolovoza izgubio kontrolu nad vozilom "hjundai", pa je prešao u suprotnu traku i udario u kamion. Bočno je udario u kamion, ali se od siline udara odbio i sleteo u kanal pored puta.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Posle sudara, lopovi su nastavili bekstvo, ali ih je kod Smedereva sustigla druga ekipa i uhapsila ih.

Na lice mesta je veoma brzo stigla ekipa Hitne pomoći, kao i Vatrogasci. Nažalost, odmah po prijemu u Urgentni centar, Stojadinović je preminuo. Stanje njegovog kolege je i dalje kritično.žU udesu su povređeni i vozač i suvozač kamiona, ali je njihovo stanje stabilno, saznaje Informer.

Sa obližnjeg stovarišta koje se nalazi u neposrednoj blizini tragedije, potvrdili su za Večernje Novosti da je ova krivina u kojoj se dogodio udes inače veoma opasna zbog nizbrdice, i da su udesi tu inače česti.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA