Italijanska policija zaustavila kamion kod Venecije: Količina droge koju su u njemu pronašli je dovoljna da snabde pola zemlje

Droga je zaplenjena kod Venecije u zajedničkoj akciji policija Ankone i Venecije, ali nije navedeno odakle potiče, prenele je danas agencija MIA

  • 2

Italijanska policija zaplenila je osam tona marihuane koje je švercovala kriminalna banda predvođena državljanima Makedonije.

Makedonac razvio biznis u najvećem zatvoru u zemlji: Osuđen je na doživotnu kaznu, ali je pronašao način kako da zarađuje

Droga je zaplenjena kod Venecije u zajedničkoj akciji policija Ankone i Venecije, ali nije navedeno odakle potiče, prenele je danas agencija MIA.

Marihuana je najpre stigla u pristanište u Ankoni, ali je policija dozvolila da kamion u kojem je bila produži put, te je tako uspela da uhapsi i saradnike. Vozač, makedonski državljanin, zaustavljen je kod Venecije.

Albanska policija je odmah demantovala da droga potiče sa obale Albanije, odnosno saopštila je da ta marihuana nije gajena u Albaniji i da nije krenula iz Drača, kako su prvobitno javili mediji.

Italijanska policija, u interesu istrage, nije saopštila detalje.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тутор

    12. februar 2017 | 19:02

    Значи ганџа је прошла кроз Србију, а Шоне се не јавља.

  • Auh

    12. februar 2017 | 18:22

    Nije iz albanije vec od albansle mafije u saradnji sa balkanskom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA