≫ 

UŽAS UŽIVO Silovana žena došla u studio Pinka i otvorila dušu: Majka je ušla u sobu, tada je brat prestao! Kao da nije prošlo 33 godine (VIDEO)

- Nikada nećete osećati olakšanje, samo ćete naučiti da živite sa tim, sa bolom, sa ožiljcima, sa sećanjima koji su gori od tog bola - priča detelje prošlosti žena koju je brat zlostavljao godinama

  • 20

Žena koja je pre nekoliko dana u Jutarnjem programu na TV Pink priznala da je ju brat kao malu zlostavljao digla je Srbiju na noge. Ona je ovog jutra bila gost Jutarnjeg programa, u kome je otvoreno pričala da je bila žrtva svog rođenog brata.

- Ja sam telefonirala i molila sam Boga da se uključim - počela je priču ona.

ŠOK UŽIVO u jutarnjem programu Pinka: Izgovorila je "Brat me silovao kada sam imala šest godina", i ostavila sve u čudu (VIDEO)

Na Jovanino pitanje kako je reagovala kada se javila uživo u program i da li je osetila olakšanje, ona je rekla:

- Nikada nećete osećati olakšanje, samo ćete naučiti da živite sa tim, sa bolom, sa ožiljcima, sa sećanjima koji su gori od tog bola.

Monstruma koji je silovao sestru ipak može da stigne kazna!

MENI NIKO NE MOŽE POMOĆI

- Mogu nekad i da osetim sve što se dešavalo posle 33 godine, zvala sam vas da izbacim iz sebe, znam da meni niko ne može pomoći, tražila sam savet od psihijatra i psihologa - priča nesrećna žena koja je posle tog zlostavljanja pobegla od kuće.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Ona navodi da ne živi u prošlosti, prošlost živi u njoj i to je problem. Seća se svega, kao da je imala 15.

JEDNOG DANA MAJKA JE UŠLA U SOBU I ZATEKLA NAS

- Jedan dan je majka ušla u sobu i zatekla nas, tad je prestao. Jedino čega se sećam je batina i da je to moralo da ostane između nas troje, otac nikada nije saznao.

Ona navodi da nije bio nasilan i da je bio zatvorena osoba.

- Ništa pozitivno u njemu nije bilo. Sada živi u Rusiji i koliko znam ima četvoro dece, tako sam čula od prijatelja. Ni sa roditejima nemam nikakav kontakt - rekla je ona.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Tada sam bila suviše mala, šta je bilo u njegovoj glavi kada je mogao da pridje mom krevetu kada je prišao mom krevetu i uradio to.

Njen brat je pričao da je to normalno, nekada je to radio i pred gostima.

Otac nikada nije saznao za to.

ZAVRŠILA SAMO PET RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE

Od osnovne škole završila je samo pet razreda.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Posle završenog petog razreda, ja više nisam mogla. Svakog dana je bilo podsećanje na to da nisam nekom nešto rekla. Više nisam mogla i rekla sam majci da ne mogu više da idem u školu. Majka je rekla u redu. I to mi je najviše žao.

"JEDINA VOLEĆU TE ZAUVEK"

Ona kaže da se kasnije zaljubila, i da je njen tadašnji izabranik sušta suprotnost od njenog brata:

- Zaljubila sam se mnogo i udala. Taj čovek je sušta suprotnost svim muškarcima koje sam do tada srela. Jednoga dana samo se spakovao i otišao. Tu bol mogu da uporedim sa ovom o kojoj sam govoria, kada sam ušla u kuću i zatekla poruku i burmu.

Pisalo je ''Jedina, voleću te zauvek''. Tu noć sam definitivno izgubila volju za životom. Ljubav ne postoji - navodi ova žena razočarana u život.

Ko je slušao njenu priču od početka do kraja mogao je da primeti da je gospođa jako elokventna, iako je kako je navela, završila samo pet razreda osnovne škole.

Pogledajte gostovanje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    15. februar 2017 | 10:25

    Neke nedoslednosti u njenoj prici me dovode u dilemu .U prvom obracanju je rekla da su roditelji znali sve ali su cutali , sada kaze da otac nikada nije saznao , predhodno , roditelji su umrli a sada kaze da nisu u kontaktu...............?

  • Laza Ristic

    15. februar 2017 | 10:27

    Farsa, već viđeno, sve zarad gledanosti, bacanje prašine u oči, skretanje misli sa dnevnih i životnih problema svih nas. Kao lik tokom poplave 2014.koji je tražio porodicu a u stvari krao po napuštenim kućama.

  • Fani

    15. februar 2017 | 10:04

    Neka ti je bog na pomoći a o tvojoj majci bolje da ništa ne kažem jer je žalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA