≫ 

DETALJI JEZIVE TUČE MALOLETNIKA: Dečaku (16) proboden grudni koš, još četvorica završila na hirurgiji u Nišu (FOTO)

Šesnaestogodišnji Nišlija D.S. izboden je sinoć u zakazanoj tuči u Đerdapskoj ulici ispred OŠ „Duško Radović“, a još četvorica maloletnika su završila na Dečjoj hirurškoj klinici zbog dobijenih batina. Krvavu tuču prekinula je policija

  • 4

Šesnaestogodišnji Nišlija D.S. izboden je sinoć u zakazanoj tuči u Đerdapskoj ulici ispred „Duško Radović“, a još četvorica maloletnika su završila na Dečjoj hirurškoj klinici zbog dobijenih batina.

Krvava tuča maloletnika u Nišu: Jedan tinejdžer uboden, još četvoro povređeno

Krvavu tuču je prekinula policija, deca su se razbežala, a u toku je intenzivna potraga za maloletnikom koji je potegao nož.

D.S. je zbrinut na Dečjoj hirurškoj klinici i nije životno ugrožen, a ostali povređeni danas će na sopstveni zahtev napustiti bolnicu.

Stanari ove ulice u niškom naselju Duvanište kažu da ništa nije nagoveštavalo tragediju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Primetili smo grupu maloletnika koji su se koškali, dok su ovi oko njih navijali i slikali ih. Tek kad su se razbežali, posumnjali smo da se nešto ozbiljno dogodilo – kaže jedan Nišlija koji živi u blizini škole.

Kako saznajemo, D.S. je zadobio jedan udarac nožem u desnu stranu ledja koji mu je probio plućnu maramicu. P.Đ. (17), P.V. (16), B.Đ. (17) i Đ.V. (15), koji su takodje učestvovali u sukobu zatečeni su sa lakšim povredama u ulici Patrisa Lumumbe gde ih je preuzela Hitna pomoć i takođe ih prebacila u bolnicu.

Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Dečje hirurške klinike, saopštio je da je D.S. u stabilnom stanju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Pacijent je zadobio ubodnu ranu grudnog koša što je dovelo do pneumotoraksa, prisustva krvi i vazduha u plućima, pa je odmah operisan. Ostala četvorica maloletnika primljena su sa oguljotinama i kontuzijama koje su okarakterisane kao lake telesne povrede – saopštio je Živanović.

Niška policija je saopštila da je u toku intenzivna potraga za napadačem na maloletnika. Kako saznajemo, još nije pronađeno ni oružje napada jer ga je izvršilac najverovatnije odneo sa sobom.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P.P.

    25. februar 2017 | 17:27

    Aman deco draga zasto to radite? Igrajte se,zabavljajte se,druzite se,volite se...

  • Anonimna

    25. februar 2017 | 18:10

    To drzzlati u pritvoru do punoletstva pa suditi kao odraslom !!! A u medjuvremenu kazniti i roditelje !

  • xxx

    25. februar 2017 | 20:35

    Sve to dodje iz kuce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA