Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da ne postoje razlozi za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora. Lider SNS je izjavio da uvažava sve aktere i partnere koji razumeju odgovornost u državi. Opširnije pročitajte OVDE.

Sin vlasnika grčkog lanca prodavnica “Džambo”, Džordž Vakakis ( 24 ) poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Atina – Lamija. On je, vozeći očev “porše” sa ogromnom brzinom uleteo na parking i zabio se u parkirani automobil “honda”.

Svečana dodela Oskara u Los Anđelesu ove godine je imala neviđenu završnicu, s obzirom na to da je za najbolje filmsko ostvarenje godine proglašen, verovali ili ne – pogrešan film!

Slučaj Dragana M. (50) iz okoline Šapca pokazao je da nije netačna priča da silovatelje i nasilnike stiže brutalna kazna po zatvorima. Njega su, naime, kako tvrdi, u zatvoru gde leži zbog toga što je silovao 15-godišnju ćerku i napravio joj dete, silovala dvojica cimera. Opširnije pročitajte OVDE.

Otkrivamo vam šta se desilo kada je na benzinskoj pumpi iz mrtvačkog sanduka iskočio čovek. Ovo je priča grobara koji je sahranio Slobodana Miloševića. Opširnije pročitajte OVDE.

Nije čudo što Tita vole i danas: U njegovo vreme radnik je bio zakon, evo na šta je sve imao pravo:

Već ste se navikli na toplo vreme koje je stiglo u Srbiju? OVDE pročitajte dokle će da traje.

Pevačica Tijana Bogićević predstavljaće Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu koji će se održati u Ukraini, odlučili su urednici Muzičke redakcije RTS-a. Detaljnije OVDE.

Partizan je potvrdio u zvaničnom saopštenju nakon detaljne analize šta je pravi uzrok oboljenja igrača i trenera. Kao što se prethodno pretpostavljalo, u pitanju je trovanje hranom koje je izazvala salmonela.

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su pobedili Olimpiju i ubeležili 23. pobedu u ABA ligi, ali što je važnije od svega sačuvali su odmorne nosioce igre za duel sa Bambergom u Evroligi (četvrtak 19.00)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA