General Diković posle eksplozije posetio Kragujevac (FOTO)

Diković je obišao povređene u eksplozijama, kao i porodicu poginulog potpukovnika Miroslava Perišića i izjavio saučešće

  • 3

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Ljubiša Diković, obišao je danas povređene u eksplozijama u Tehničko-remontnom zavodu koji su zbrinuti u Kliničkom centru Kragujevac, kao i porodicu poginulog potpukovnika Miroslava Perišića i izjavio im saučešće.

Tomislav Nikolić posetio povređene u eksploziji u Kragujevcu

Diković je obišao i Tehničko-remontni zavod, gde su ga o detaljima eksplozije koja se juče desila upoznali direktor Zavoda potpukovnik Dušan Kovarbašić i njegovi saradnici.

Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane Republike Srbije/Danimir Banda Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane Republike Srbije/Danimir Banda

Potom je, u pratnji general-majora Bojana Zrnića, načelnika Uprave za odbrambene tehnologije i dr Predraga Sazdanovića, direktora Kliničkog centra Kragujevac, Diković obišao povređene koji se oporavljaju u Kliničkom centru Kragujevac.

Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane Republike Srbije/Danimir Banda Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane Republike Srbije/Danimir Banda

Načelnik Generalštaba se zadržao sa njima u kraćem razgovoru i poželeo im brz oporavak, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    1. mart 2017 | 21:35

    I ko je sada kriv?opet ce neko od tih mucenih ljudi biti kriv.brz oporavak zelim svima

  • REAL

    1. mart 2017 | 23:44

    Ne prilazi se objektu kada su u toku eksplozije. Bože, zar te osnovne stvari ne znaju rukovodioci vatrogasaca i policije !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA