Odmah posle udesa, Slavica Đukić Dejanović je svojim spasiocima postavila jedno pitanje

Šta smo sve preživeli i kako je moglo da bude, dobro je, rekla je Slavica po izlasku iz bolnice

  • 18

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović doživela je pre tri dana težak udes u kom je slomila ključnu kost i zadobila povredu ramena. Odmah je prebačena u Nišku bolnicu iz koje je sinoć izašla. Nastaviće da se oporavlja kod kuće.

Kako je rekla, tek kad je videla smrskani automobil, postala je svesna šta joj se dogodilo. Otkrila je i šta je prvo pitala, iako se toga ne seća. Njene reči su joj preneli spasioci.

- Bili smo u koloni i iz suprotnog pravca je bila kolona, neko iza nas je čuo prasak, ali ja se ne sećam. Poslednje čega se sećam je da držim telefon, jer sam u tom trenutku zakazivala sastanak. Rekli su mi da sam se zahvalila što su me izvukli iz kola i da sam prvo pitala za vozača - kaže ministarka.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Slavica Đukić Dejanović doživela tešku saobraćajnu nesreću kod Grdeličke klisure

Saznajemo: Slavica Đukić Dejanović prebačena u Klinički centar Niš

- Sve me još boli i sva sam u modricama. Istrpeću. Šta smo sve preživeli i kako je moglo da bude, dobro je. Rame i glava me još uvek bole. Glavu, kosu, ne smem da pipnem. Sva sam i dalje u modricama. Dobro je, oporavljam se...  - rekla je Slavica Đukić Dejanović novinarima sinoć na izlazu iz bolnice.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Naglasila je da je svesna da su ona i vozač imali ludu sreću i da je veoma zahvalna što u niškoj bolnici radi doktor koji najbolje namešta rame na celom Balkanu. Parčići kosti su joj bili kao piljevina, a on je uspeo to da joj vrati u zglob i odustane od operacije.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Inače, automobil je u udesu potpuno uništen, a vozač je zadobio lakše povrede. U udesu su učestvovali kamion i njihov auto. Slavica Đukić Dejanović i vozač bili su u koloni. U jednom trenutku čuo se jak prasak... Sledeće što se dogodilo, spasilačke ekipe su je izvlačile u smrskanog auta.

Automobil se kretao putem iz pravca Niša ka Vranju, a onda je ušao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    5. mart 2017 | 10:57

    Netreba se radovati tudjoj nesreci!.ali niko nekaze kako je vozac kamiona koji ni kriv i duzan mogao da zagine,vi se narode brinete za vlastodrsce a oni nedaju ni PET PARA ZA VAS!!!!

  • MinaGogi

    5. mart 2017 | 13:11

    Pa dobro hoće li iko spomenuti i onog nesrećnog kamiondziju ili se on ne računa u živa bića? Da li je čovek uopšte živ?

  • Marko

    5. mart 2017 | 14:10

    Jao sto je zlatna. Preticali su ko nezdravi bio sam tu vozac kamiona nije kriv al ce da ga okrive kao i Mihajloviceva onog jadnika s golfom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA