5

Užas u Nišu: Lutalice napale dve žene, građani pokrenuli apel da se reši problem pasa na ulici

U toku popodneva čopor od sedam, osam pasa lutalica je izujedao ženu koja je šetala dvogodišnjeg unuka pored Starog groblja

Krvoločan, opasan pas
Foto-ilustracija: pixabay.com

Psi lutalice napali su u Nišu dve žene i naneli im povrede, a građani od jutros putem društvenih mreža i lokalnih televizija traže da se propisi promene i da gradskom komunalnom preduzeću bude dozvoljena eutanazija agresivnih pasa lutalica.

Vlasnika psa koji je izujedao devojčicu u Novom Sadu na saslušanju izrekao JEZIVU STVAR

– Obe osobe imaju povrede nogu. Jednoj je pomoć pružena na terenu, a drugoj u ambulanti Hitne pomoći – rekli su agenciji Beta u toj zdravstvenoj ustanovi.

OVO NIKO NE ZNA: Ako vas pas uplaši na ulici, možete da zaradite 100.000 dinara!

Prvi napad lutalica dogodio se u popodnevnim časovima kod Starog groblja, a drugi sinoć oko 21 čas u naselju “Branko Bjegović”.

Novi incidenti sa psima lutalicama izazvali su ogorčenje velikog broja Nišlija, a posebno napad koji se dogodio u toku popodneva kada je čopor od sedam, osam pasa lutalica izujedao ženu koja je šetala dvogodišnjeg unuka pored Starog groblja.

Ona je uspela da spasi dečaka podigavši ga visoko iznad glave, ali nije mogla da se brani tako da je zaradila više ujeda.

Njoj je u pomoć pritekao jedan od prolaznika koji je velikim štapom rasterao pse.

Građani Niša od jutros putem društvenih mreža i lokalnih televizija traže da se propisi promene i da gradskom komunalnom preduzeću bude dozvoljena eutanazija agresivnih pasa lutalica.

Procenjuje se da su niške ulice i parkovi utočište za oko 2.000 pasa lutalica.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Eutanazija, Grad Niš, Napad, Psi, Žene
Popularni komentari
 • М
  Миљојко

  Чуј овога, могло дете од две године да настрада, а он се забринуо за псе.

 • D
  Dusan

  Nisu psi krivi psi .Psi su vlasnici gledamo svaki dan kako se izivljavaju a to. su usamljeni bolesni narkomani i td.menjati zakon uvesti porez velike kazne i zatvor.

 • G
  Grr

  Platite ljudima odstetu, ako je istina da su izujedanu i resite problem, alu ne ubijanjem i izgladnjivanjem tih jadnih pasa. Setrilisite ih i udomite. Neka se neko pozabavi time, toliko ljudi sedi besposleno po drzavnim upravama, pa eto im zanimacije. Ljide imate, para kazete da ima, pa izvolite..

foto dana

video dana