NOĆAS STIGLA NOVA ISTRAŽIVANJA! Vučić imao kratku poruku za protivkandidate

Želim im mnogo sreće i da u narednom periodu budu mnogo uspešniji - rekao je Vučić

  • 12

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je da je noćas dobio istraživanja. Kaže da dosovskim kandidatima ne ide baš dobro i da narod nije oduševljen "uvredama, pretnjama, neistinama i lažima".

Vučić u Subotici: Idemo samo napred, vratili smo Srbiju iz minusa u plus

TEŠKI IZBORI U TURBULENTNO VREME! Vučić: Ja se borim za Srbiju, a ostali - protiv mene

- Želim im mnogo sreće i da u narednom periodu budu mnogo uspešniji, jer je do sada išlo dosovskim kandidatima išlo je prilično loše što su bili ostrašćeniji, prljaviji i što su više psovali - rekao je Vučić.

Dodao je i da sluša psovke i pretnje od "dosovskih" kandidata svakodnevno, a da je video i "nešto što su koristili na najprimitivniji način i što se nikad nije do sada dogodilo".

Foto: Tanjug/Edib Tahirović Foto: Tanjug/Edib Tahirović

Komentarišući Jeremićevu ocenu da će Srbija jos malo da bude kao Severna Koreja, Vučić je rekao da su dosovski kandidati ostavili od Srbije Severnu Koreju u ekonomskom smislu.

- Nijednu zemlju ne bih dovodio u vezu sa onim što su oni nama ostavili, različiti dosovski kandidati, pa smo iz te katastrofalne situacije useli da dovedemo zemlju do ozbiljnijeg nivoa, uređeniju, i zemlju koja ima budućnost - rekao je Vučić.

On je izjavio da nijedan tajkun nije dao ni dinara za njegovu kampanju i da je do sad potrošio deset puta manje od njegovih protivkandidata, čiji novac "nema poreklo".

- Nijedan tajkun mi nije dao ni dinar. Ponosan sam na sopstveno poštenje i to kako čuvam stranku koju vodim. Nijedan tajkun, nijedan dinar - naglasio je Vučić i dodao da, sa druge strane, "dosovski" kandidati imaju liste tajkuna koji ih finansiraju.

Baneri, Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    9. mart 2017 | 13:14

    Kada je vreme izbora,lagati se - mora. Uz nasu pomoc zivece se - bolje. Strpite se malo vi nesrecni - golje. Razumemo dos'lo vam do - nosa, ali sve ie to,zbog vladavine DUS - a... ( Mozda je to tako,a mozda i nije,narod je primao,tad,cele - penzije.Oteli ste sve,pa bi, za svoj spas,da otmete,penzionerski - glas.)...

  • Srbija

    8. mart 2017 | 13:38

    Sama tvoja sranka je puna Dosovaca, pa ti tamo ne smetaju.

  • Fudbal

    8. mart 2017 | 13:51

    Opet vodja ima napade.O cemu on prica koji dos on je ceo kod njega u stranci.Covek se totalno izgubio,mi lose zivimo od svojih plata ...toliko o tvojoj ekonomiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA