Stamatović protiv privatizacije PKB, Zlatibora i Surčina

Stamatović kaže da je lako raskućiti, ali je teško skućiti

  • 4

Kandidat za predsednika Srbije na predstojećim izborima Milan Stamatović protivi se privatizaciji PKB-a, kombinata "Zlatibor" i aerodroma u Surčinu i na Ponikvama.

U pisanoj izjavi medijima, Stamatović navodi da je lako raskućiti, ali je teško skućiti.

- Naši kućevni preci bili su čuvadari svoje zemlje i kućnog praga, pa čak, u delu Zapadne Srbije, sahranjivali svoje najbliže u dvorištima i na okućnicama, da potomci nikad i ne pomisle da otuđe parcelu koju su nasledili, šumu ili njivu i zato naše očeve i dedove nikada ne smemo da izneverimo - naveo je Stamatović, koji tvrdi da se Zlatoborcima nije dozvoljeno da, za potrebe najvećeg razvojnog projekta u srpskom turizmu, izgrade panoramske gondole.

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    13. mart 2017 | 13:47

    Ovom čoveku je lako da priča jer je gospodar Zlatibora.Sve pare od poreza,građevinskog zemljišta,boravišnih taksi i još mnogo čega vezano za Zlatibor slivaju se u malu opštinu Cajetina pa on ispada sposoban predsednik,domaćin.Idi budi predsednik neke male,siromašne opštine na jugu Srbije pa se tu pokaži kao uspešan

  • Ris

    13. mart 2017 | 14:36

    Nasi su i vodili ta preduzeca pa pokrali,sto da neces ti da kupis.U tvom dvoristu jad i beda i ti mi nesto pricas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA