≫ 

"Svukao me, pipkao svuda po telu i terao da mu sednem u krilo": Porodilja tvrdi da ju je maltretirao medicinski tehničar!

U prokupačkoj bolnici je formirana komisija koja ispituje ceo slučaj, a obaveštena je i policija

  • 4

Aleksandar Jojić (31) iz Beograda tvrdi da je njegovu ženu Violetu Đorđević (26) iz Prokuplјa, kao i ostale pacijente na Odelјenju psihijatrije Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplјu maltretirao i zlostavlјao medicinski tehničar sa neurologije.

HOROR U BOLNICI: Medicinski tehničar pretukao pacijenta na psihijatriji?

Kako tvrdi Jojić do incidenta je došlo oko 3:30 u noći između 20. i 21. marta. U prokupačkoj bolnici kažu da je formirana komisija koja ispituje ceo slučaj. Obaveštena je i policija, a u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplјu kažu da još uvek nisu dobili zvaničan zahtev povodom tog slučaja.

- Supruga je zadržana na bolničkom lečenju zbog postporođajne psihoze. Zvala me je 21. marta ujutro i rekla da je u pola noći došao lekar iz Niša i zatražio da se testiraju. Bilo mi je sumnjivo i kazao sam joj da sve ispriča doktorima. Nakon što je doktorima prijavila šta se desilo, rečeno mi je da je pokrenuta istraga - ispričao je Jojić i dodao:

- Tog dana sam bio u šumi, jer zarađujem tako što sečem drva. Kada sam završio, svratio sam u bolnicu da je vidim i ona mi je sve ispričala. Celu noć sam ostao ispred odelјenja, a ujutro otišao pravo kod direktora.

Kako njegova supruga kaže, medicinski tehničar je maltretirao sve pacijente na odelјenju. Nju je svukao, terao je da mu sedi u krilu i pipkao je svuda po telu. Još tri tehničara su bila u tom trenutku na dva odeljenja, koja su u istoj zgradi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jojić je nakon vizite 22. marta otišao pravo kod direktora bolnice dr Snježane Arsić koja je već zvala policiju.

- Nemam nijednu lošu reč za doktore na odelјenju, više puta su izlazili u susret mojoj supruzi. Imamo troje dece, sina (4) i blizance (2). Posle drugog porođaja doživela je postporođajnu depresiju i zato je bila na odelјenju. Direktorka bolnice je na prijavu odmah reagovala i smatram da je uradila sve što je mogla - rekao je Jojić i dodao:

- Zbog supruge i njenog stanja  ja ću da idem do kraja. Potražiću pravdu i zahtevaću da se najstrožije kazne svi oni koji su učestvovali u ovom događaju. Moja supruga jeste bolesna, ali rezonuje stvari i sigurno nije ništa izmislila.

Direktor Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ dr Snježana Arsić kaže da su po prijavi odmah reagovali.

- Formirana je Komisija za spolјni stručni nadzor koja ima zadatak da ispita sve okolnosti povodom nastale situacije. Svi akteri su odmah po hitnom postupku udalјeni sa posla dok ne stigne izveštaj Komisije. Na osnovu mišlјenja Komisije adekvatno ćemo reagovati - rekla nam je dr Arsić.

Ona je dodala da je obaveštena i policija.

Daljinac baner

(B.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PeraKojot

    24. mart 2017 | 18:53

    Ono sto mi je drago da ovaj covek stoji uz svoju zenu hrabro, i sto shvata da je postporodjajna depresija ozbiljan problem. Sto se tice tehnicara, ruke mu se osusile. Svaka cast muzu.

  • Ja

    24. mart 2017 | 17:13

    A da se policija pozabavi malo sa njime? Koliko se zna,protiv njega i njegovog brata je podneta krivicna prijava zbog unistavanja i pljacke hladnjace u Branicevu. I koliko se secam,bili su u bekstvu. Molim istrazne organe da se pozabave ovim prevarantom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA