≫ 

Šta kaže horoskop predsedničkih kandidata prvog dana nakon izbora: Neverovatno šta im piše za posao!

Ljubića Preletačević Beli, Vuk Jeremić i Miroslav Parović su u istom horoskopskom znaku - Raku

  • 0

Građani Srbije su juče na predsedničkim izborima izabrali novog predsednika, nekom su zvezde bile naklonjene više, nekom manje, a pročitajte šta predsedničkim kandidatima predviđa horoskop za danas.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL: Ribe očekuje ljubavno iznenađenje, a Bika novčani dobitak

HOROSKOPI SRPSKIH POLITIČARA: Evo kakvi su ljudi koji nam već decenijama kroje sudbinu!

Novoizabrani predsednik Aleksandar Vučić je u horskopu Ribe, a čini se da su mu zvezde naklonjene baš kao i građani Srbije, pa mu u horoskopu piše:

Foto: A. Nalbantjan, Marko Todorović Foto: A. Nalbantjan, Marko Todorović

- Imate odlične rezultate na poslovnom planu i zadovoljni ste sobom. Ljubavna situacija je dobra, osećate se voljeno pored svog partnera i nemate potrebu da bilo šta menjate. Povedite računa o manjim problemima vezanim za pad imuniteta… Potrudite se da povećate unos vitamina, da više odmarate i redovnije jedete kako bi osnažili svoj organizam.

Horoskopski znak Bik je Saša Janković, horoskop mu nije sjajan, baš kao ni jučerašnji rezultati.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Ukoliko se bavite privatnim poslom trenutna faza vam nije najpovoljnija za važne odluke. Ne možete sve objašnjavati više puta i pomalo vas iritira činjenica da postoje određene okolnosti koje vas usporavaju u poslu kojim se bavite.

- Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete manji pritisak od strane partnera. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi vezani za želudačnu kiselinu, probavu i generalno osetljiv stomak.

Ljubića Preletačević Beli, Vuk Jeremić i Miroslav Parović su Rak u horoskopu. Čini se da im horoskop nije omanuo, pa za danas prognozira sledeće:

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

- Ponekad treba prihvatiti delimično rešenje kako biste dalje nastavili sa drugim poslovima. Preterano zadržavanje na određenim problemima može da vas uspori ili dekoncentriše u ostalim aktivnostima.

- Čini vam se da u odnosu sa partnerom imate bolje ideje, ali još uvek nemate i dobar način da ih ostvarite. Ponekad umete da zbunjujete okolinu nekim iznenadnim promenama u raspoloženju.

Vojislav Šešelj i Aleksandar Popović su u horoskopskom znaku Vaga.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Vas ne očekuju preterano značajne promene ili dešavanja na poslovnom planu u ovom periodu. Možda se ne razumete najbolje sa svojim saradnicima što stvara uslov za pogrešne pretpostavke sa obe strane. Nemojte odbaciti nečiji savet, posebno kada vam se pruža mogućnost da naučite nešto novo ili korisno.

- Na polju ljubavi vam dolaze nova iskustva sa osobom koju već poznajete. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje smetnje vezane za cirkulaciju, predeo nogu, stopala kao i nožnih zglobova.

Boško Obradović je u horoskopu Devica, a piše mu sledeće:

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

- Pomalo vas iritira situacija kada svi oko vas imaju dobro rešenje ili savet za vaše probleme, ali vam niko ne nudi i svoju praktičnu pomoć. Kako god da tumačite nove događaje na kraju ćete sami morati da odradite veći deo posla.

- Uz emotivna previranja kroz koja trenutno prolazite teško je doneti dobru odluku sa kojom bi se složio i vaš partner.

Nenad Čanak rođen u znaku Škorpije, a horoskop mu za danas kaže:

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Dobro je da napravite poslovni plan pre nego što započnete sa aktivnostima, jer moguća su česta prekidanja. Zbog dinamike dogadjaja imaćete oscilacije u poslu.

- Ono što sada ne razumete najbolje, možda ćete shvatiti uskoro i zato dajte sebi šansu da se situacija bolje iskristališe. Ponekad previše reči ume da optereti.

Saša Radulović i Milan Stamatović su Blizanci u horoskopu, a ostvarili su i vrlo sličan izborni rezultat.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Možda vam se ne dopada redosled događaja koji diktiraju vaši saradnici, ali za sada je bolje da sledite glas većine nego da se izdvajate sa svojim idejama. Ima vremena kada ćete ostvariti i ono što trenutno propuštate.

- Vi umete brzo da se prilagodite. Prijaće vam relaksacija, izlazak ili boravak u prirodi.

Daljinac baner

(Jovana Jovanović Kulaš/horoskop krstarica)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA