≫ 

Cela familija tražila dedu (74) : Neko od ukućana je slučajno pogledao u bunar i zatekao horor

Nakon što je u beživotnom stanju izvađen iz bunara telo nesrećnog čoveka je pregledao lekar mrtvozornik koji je konstatovao da nema tragova nasilja

  • 0

Stojan M. (74) iz sela Držanovac u opštini Žitorađa udavio se rano jutros u bunaru koji se nalazi u dvorištu porodične kuće. 

Svekar planirao da otme snaju, siluje je, ubije i baci u bunar, jer je ostavila njegovog sina. Sada ga je stigla pravda!

Telo je primetila porodica, kada su nakon što su primetili da ga nema u kući, počeli da ga traže u dvorištu.

Neko od ukućana slučajno je pogledao u bunar i video nemio prizor. Odmah je obaveštena policija i prokupački vatrogasci koji su i izvukli telo.

Nakon što je u beživotnom stanju izvađen iz bunara telo nesrećnog čoveka je pregledao lekar mrtvozornik koji je konstatovao da nema tragova nasilja.

Ostaje nejasno da li se radi o samoubistvu, ili je čovek svojom nepažnjom upao u bunar. O ovom događaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Prokuplju, koje će odlučiti hoće li naložiti obdukciju, mada se pretpostavlja da će s obzirom da nema tragova nasilju telo tokom dana biti predato porodici.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA