Prišao je "golfu" i zapucao iz automatskog oružja: Izrešetan obaveštajac u oružanom obračunu u Skoplju

Visoki policijski izvori su rekli da je napadač koristio automatsko oružje, koje ne može da se kupi u slobodnoj prodaji niti da se poseduje uz dozvolu

  • 0

U oružanom obračunu, koji se danas pre podne desio u naselju Sinđelić u Skoplju, ranjen je A. A., inspektor u Upravi za bezbednost i kontraobaveštajni rad.

NOVA PUCNJAVA U SPLITU: "Škorpionima" izrešetali noćni klub sa 30 metaka, kamere sve snimile!

Incident se dogodio u Ulici Alije Avdovića, blizu čajdžinice, na mestu gde je saobraćaj u to vreme bio u zastoju zbog građevinskih radova na bulevaru.

Nepoznata osoba je izašla iz "pasata" i, kako je saopštio MUP, približila se "golfu" i počela da puca u putnike koji su bili u njemu, među kojima je bio i A. A, zaposlen u Upravi za bezbednost i kontraobaveštaji rad MUP Makedonije. On je pogođen u levo rame. Napadnuti su uzvratili na vatru, posle čega se napadač dao u bekstvo.

Oružani obračun policiji je prijavio S. A, koji je rekao da je napadač pokušao da puca u njegovog brata, a povređeni u incidentu se vozio sa njima u autu. Kao razlog napada je naveo da su bili narušeni odnosi između dve grupe ljudi.

Visoki policijski izvori su za skopsku televiziju Telma otkrili da je napadač koristio automatsko oružje, koje ne može da se kupi u slobodnoj prodaji niti da se poseduje uz dozvolu.

Na mestu obračuna je pronađeno desetine čaura od ispaljenih metaka, a policija traga za napadačem.

Daljinac baner

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA