0

Uskoro počinje novi XVI Belgrade Art Show (FOTO)

Belgrade Art Show je kulturna manifestacija, i umetnički pokret koji okuplja veliki broj talenata i autora koji stvaraju različite forme umetnosti

final lightnened
Foto: Promo

Belgrade Art Show, beogradski festival umetnosti mladih talenata, održaće se u klubu Ben Akiba i to 26 Aprila sa početkom u 20h.

Ovo je sjajan događaj koji omogućava mladima da se “iskažu” – kaže mladi modni dizajner Stefan Ćertić koji je imao zapaženu reviju na ovom festivalu.

Bogat program Belgrade Art Show-a, će publici dati priliku da bude inspirisana poezijom, muzičkim nastupima, predstavom, plesnim performansima, modnim revijama, kolektivnoj izložbi primenjene umetnosti kao i filmskim projekcijama.

Publika se oduševila gledajući magiju transformacije šminkom – rekla je Sara Simović koja se publici predstavila Face & Body Art-om.

Foto: Promo

Foto: Promo

Belgrade Art Show je kulturna manifestacija, i umetnički pokret koji okuplja veliki broj talenata i autora koji stvaraju različite forme umetnosti.

Foto: Promo

Foto: Promo

Nikolina Kovačević student dirigovanja na Fakultetu muzičke umetnosti o festival ima samo reči hvale:

Sjajan projekat! Podstiče mlade, pruža šansu, koja ne mora smisao pronaći u svojoj interpretaciji, i njenom oživljavanju, vec u tome da se neki sjajni, mladi ljudi, susretnu na istom mestu, podele utiske, razviju ideje, i planove… Prvi utisak, koji sam prenela i na samog organizatora ovog projekta, bio je : “Osećaj je, kao da nisi u Beogradu. Nesto retko, izuzetno, i kreativno!”

Foto: Promo

Foto: Promo

Za dve ipo godine postojanja, Belgrade Art Show je brojnoj publici predstavio oko 200 umetnika.

Cilj Belgrade Art Show-a je da svojim umetničkim delovanjem utiče na poboljšanje kulturne scene našeg grada i zemlje, te pozivam sve da se priključe ovom festivalu koji brani i stvara umetnost – kaže Pavle Knežević, kreator Belgrade Art Show-a.

Foto: Promo

Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Belgrade Art Show, Ben Akiba, Dizajn, Nikolina Kovačević, Pavle Knežević, Sara Simović, Stefan Ćertić, Umetnost

foto dana

video dana