Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Ako niste bili sigurni kakvo će vreme biti 1. maja i da li uopšte vredi truda organizovati izlet i boravak u prirodi, imamo za vas lepu vest. Vreme će, na ovaj državni praznik, biti lepo i sunčano. Neradni dani, pošto je u pitanju državni praznik, su ponedeljak i utorak, 1. i 2. maj. Pa u skladu sa tim, organizujte i svoje slobodno vreme, ako ga budete imali.

Duško Roganović iz Herceg Novog teško je povređen kada je nešto pre 15 časova eksplodirao automobil koji je vozio u Herceg Novom. Eksplozija se dogodila u momentu kad je prolazio magistralom blizu autobuske stanice u tom gradu.

Više o eksploziji pročitajte OVDE.

Vojska Srbije želi da učestvuje u operacijama uklanjanja mina u Siriji, uključujući i grad Palmiru, rekao je ministar odbrane Srbije Zoran Đorđević posle sastanka sa ruskim ministrom odbrane Sergejem Šojguom u Moskvi, na marginama Šeste moskovske konferencije o međunarodnoj bezbednosti.

Šojgu je, u razgovoru sa Đorđevićem, izjavio da Moskva i Beograd potvrđuju zainteresovanost za razvoj saradnje u vojnoj i vojnotehničkoj sferi.

Jedna od najužasnijih, ali ujedno i najtužnijih odluka koje čovek donosi je čin samoubistva, a Božidar Dačić, koji je juče ubio sina, suprugu i šuraka, presudio je sebi u porti crkve. Iako je stručnjacima teško objašnjiv svaki motiv samoubistva, pretpostavlja se da oduzimanje sopstvenog života u porti crkve ukazuje na to da je ubica tražio oproštaj.

Više o samoubistvu pročitajte OVDE.

Svaki put kada se pojavi neka nova, do sada neobjavljivana fotografija Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, ona privuče veliku pažnju, a tako je bilo i ovoga puta kada se na internetu pojavila fotografija iz kafane na kojoj su snimljeni Ceca i Arkan tokom provoda.

Za najviše zagađenje gradove prema vršenim itraživanjima smatraju se Beograd, Novi Sad, Niš, Užice, Bor, Pančevo i Zrenjanin. Kao najveći zagađivači Beograda, Novog Sada i Niša je saobraćaj. Dok najčistiji vazduh udišu stanovnici Kopaonika, Vranja, Valjeva, Zaječara, Kikinde, Kosjerića, Kostolca i Kameničkog Visa.

Više o čistom vazduhu pročitajte OVDE.

Popularni folker Aca Lukas iznenadio je javnost kada je 2012. godine u spotu za pesmu “Gotovo” glavnu ulogu dodelio svom nasledniku Lazaru Vuksanoviću, sinu kojeg ima iz prvog braka.

Za razliku od svojih kolega iz žirija “Zvezda Granda”, Saše Popovića i Ace Lukasa, koji voze “mercedese”, Marija Šerifović se drži svoje “škode”, vredne oko 30.000 evra.

Više o četvorotočkašima poznatih, pročitajte OVDE.

Nije bilo ni trunke dileme u izboru najboljih srpskih sudija za minulu, 2016. godinu.

Više o izboru Fudbalskog saveza Srbije, pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA