≫ 

Pio je jutarnju kafu, kada mu je prišao ubica, zapucao i oborio ga sa stolice: Detalji ubistva gradonačelnika u makedonskom selu (VIDEO)

Neki od žitelja ističu da je između gradonačelnika i ubice bilo određenih problema, pa i svađa zbog toga što je Abazi otpušten

  • 8
Foto: Facebook/Hazbi Idrizi Foto: Facebook/Hazbi Idrizi

Žitelje makedonskog sela Bogovinje, u kome se nalazi centar istoimene opštine, jutros je uznemirila vest o ubistvu gradonačelnika Hazbija Idrizija, iz redova albanske političke partije Demokratske unije za integraciju.

Horor u Makedoniji: Ubijen gradonačelnik opštine! (FOTO)

Zločin se, saopštilo je javno tužilaštvo, dogodio danas u 10.40 časova u buregdžinici blizu opštine Bogovinje, gde je gradonačelnik Idrizi pio jutarnju kafu.

Njemu je u jednom trenutku prišao Abazi Ćani (53), koji je u opštini Bogovinje radio do pre tri godine, gde je bio načelnik Odeljenja za urbanizam.

Printskrin: Youtube/Televizioni Koha Tetovë Printskrin: Youtube/Televizioni Koha Tetovë

Abazi je svoje vozilo parkirao u neposrednoj blizini buregdžinice, prešao je ulicu i došao do mesta gde je sedeo gradonačelnik. Posle kratke svađe, Abazi je izvadio pištolj i nekoliko metaka ispalio u Idrizija, koji je smrtno pogođen pao sa stolice, naveli su očevici.

Iako je hitno prebačen u Kliničku bolnicu u Tetovo, lekari su tamo mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Printskrin: Youtube/Televizioni Koha Tetovë Printskrin: Youtube/Televizioni Koha Tetovë

Posle zločina, ubica Abazi je mirno otišao svojoj kući. Tek tamo je izgleda shvatio šta je uradio, pa je pred očima svoje supruge i jedne od ćerki, sebi u slepoočinicu ispalio jedan hitac. On je hitno bio prebačen na Kliniku u Skoplje, gde je nekoliko sati kasnije podlegao povredama.

Građani Bogovinja, malog sela ispod Šar Planine, sa čuđenjem su primili vest o neviđenom zločinu u njihovom, inače mirnom mestu.

Printskrin: Youtube/TV Nova Printskrin: Youtube/TV Nova

Neki od žitelja ističu da je između gradonačelnika i ubice bilo određenih problema, pa i svađa zbog toga što je Abazi svojevremeno dobio otkaz iz opštine, ali niko od njih nije ni pretpostavljao da će se međusobni nesporazumi tragično završiti.

Demokratska unija za integraciju je osudila incident i traži od nadležnih organa da što pre rasvetle motive ovog ubistva.

Printskrin: Youtube/Televizija Ultra Printskrin: Youtube/Televizija Ultra

Ubijeni gradonačelnik Hazbi Idrizi je bio iz redova DUI i ovom mu je bio treći mandat gradonačelnika opštine sa oko 30.000 stanovnika. Na poslednjim lokalnim izborima on je pobedio u prvom izbornom krugu.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(D. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Суд

    6. maj 2017 | 19:41

    Драги политичари.! И на ваша врата може неко да закуца.Зато,памет у главу или оде глава. Душанов законик се штампа.Идеш под мач бато.

  • Zule .

    6. maj 2017 | 19:16

    A, zato kazu, kafa jutarnja ubija!

  • Kure

    6. maj 2017 | 22:23

    Evropski nema šta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA