Umalo tragedija u Prokuplju: Žena izbola muža NOŽEM!

D. T. je zadržan na lečenju, ali mu život nije ugrožen

  • 8

D.T. (52) iz Prokuplja uboden je, najverovatnije, nožem i posle ukazane prve pomoći, prebačen je na Odeljenje hirurgije Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić". Kako smo nezvanično saznali, ubola ga je supruga!

 

Sevnuo nož na Karaburmi: Muškarac sa teškim ranama prevezen na reanimaciju

 

Kako nam je potvrdila portparol prokupačke bolnice psiholog Marija Stošić, muškarac je primljen na Odeljenje urgentne medicine danas oko 16.55 sati.

 

- Imao je ranu u predelu stomaka, duboku 2 santimetra i široku 1,5 santimetara. Posle ukazane pomoći, on je zadržan na daljem lečenju, ali mu život nije ugrožen - potvrdila nam je Marija Stošić.

 

Izvor blizak istrazi nam je rekao da je najverovatnije nakon svađe supruga nožem povredila D. T, ali tek posle istrage znaće se detalji.

 

Daljinac baner

 

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    15. maj 2017 | 22:05

    "Supruga"!?Zamislite,supruga!A svaki drugi dan obicno suprug bode ali to nije tako znacajno i strasno da bi se zgranuli to je izgleda sasvim normalno?

  • Ana

    15. maj 2017 | 22:46

    Tako sam trebala i ja a ne trpela torture ceo zivot pa na ulicu odoh mirno svojim putem...samo glup covek trpi i cuti

  • Ludilo

    15. maj 2017 | 22:17

    Pa vidite da nisu bas samo muskarci nasilnici. Zene ste zastitili kao bele medvede, a one su gori nasilnici od muskaraca sto puta, samo sto se to retko gde objavljuje. Koliko ce ona sad da dobije kaznu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA