Drama u Šidu: Migrant pokušao da provali u porodičnu kuću, policija odmah reagovala

Vlasnici kuće zatekli su migranta u dvorištu, o čemu su obavestili policiju, koja je odmah stigla na mesto događaja i privela ga u policijsku stanicu

  • 26

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu uhapsili su M. B. (1995), državljanina Alžira osumnjičenog da je noćas, posle ponoći, pokušao da uđe u pomoćnu prostoriju jedne kuće u Šidu.

Migrant upao sa sekirom u kuću dok su devojčice bile same: Branislava otvorila vrata i zatekla uplakane ćerke, Šid je besan!

Vlasnici kuće zatekli su migranta u dvorištu, o čemu su obavestili policiju, koja je odmah stigla na mesto događaja i privela ga u policijsku stanicu.

Migrantu M. B. je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa u pokušaju i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

On će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NELE

    18. maj 2017 | 15:02

    Kako je moguce emigrant iz alzira njihova zemlja nije u ratu odma to isterati jer to nije emigrant vec lopovili kriminalac kako vam se vise svidja

  • Vespa-zijan

    18. maj 2017 | 14:18

    Iz Alzira?! Blize mu je bilo preko Spanije. Nisu to migranti, to su spavaci ISIL-a !

  • Belvador

    18. maj 2017 | 14:27

    Napolje sa njima, svima,bez izuzetaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA