PAZI, MANIJACI SNIMAJU! Guze i dekoltei Beograđanki i Novosađanki na meti voajera! (FOTO) (VIDEO)

Voajeri žene vrebaju na gotovo svakom mestu u gradu - stajalištu, tržnom centru, prevozu GSP-a, glavnim šetalištima, dok su plaže javnih kupališta u dva najveća grada u Srbiji njihova omiljena destinacija

  • 25

Beograđanke i Novosađanke, otvorite četvore oči! I pazite ko vam prilazi s leđa dok se vozite gradskim prevozom, kupujete ili se brčkate na svom omiljeoma kupalištu, jer u Srbiji deluje organizovana grupa voajera koji su svakodnevno u akciji, sa kamerama i fotoaparatima na gotovs!

Omiljeno mesto na kome razmenjuju iskustva, fotografije i video snimke je internet forum burek.rs, gde opušteno, ne mareći da će ih neko raskrinkati u njihovim bolesnim igrarijama, svakodnevno objavljuju nove perverzne materijale, krišom snimljena na ulicama i trgovima gradova Srbije.  

Prema onome što se da videti na ovom forumu, žene u Srbiji nigde nisu bezbedne od manijakaVoajeri ih vrebaju gotovo na svakom mestu u gradu:  stajalištu, tržnom centru, prevozu, glavnim šetalištima, dok su plaže javnih kupališta u dva najveća grada u našoj zemlji njihova omiljena destinacija. 

Oni prilaze najčešće dok "žrtve" stoje u redu ili kupuju nešto, okrenute leđima. Kamere ili fotoaparate guraju pod suknje, a zatim "trofeje" objavljuju na pomenutom sajtu. Perverzije idu dotle da članovi foruma ocenjuju klipove i fotke ili se raspituju o identitetu "žrtve".

Srpska policija za sada ne reaguje i ne bavi se slučajevima ovih internet manijaka, iako su pomenute fotografije nelegalno snimljene i zadiru u intimu građana Srbije. S druge strane, voajeri se ne osvrću na pisanja medija o onome što rade, već nastavljaju da objavljuju sporne materijale. Jedan od njih je čak postavio objavljeni tekst o njihovoj aktivnosti i to prokomentarisao sa: "Smešni su"!

Inače, tema o voajerizmu je jedna od najposećenijih na forumu burek.rs, a ona je prema zvaničnim podacima do sada pregledana čak 209.135 puta! Na brojnim stranicama mogu se naći devojke koje su snimane u gotovo svim gradovima u Srbiji, a neretko svoj materijal šalju i voajeri iz bivših jugoslovenskih republika.

Sa "Burek" foruma niko nije želeo da se oglašava ovim povodom. Na jedini telefon koji postoji na ovom sajtu niko se ne javlja, dok je direktor marketinga "Burek" foruma Ivan Minić kratko izjavio da ne želi da komentariše ništa što je vezano za voajerizam na "Bureku".

Inače, voajerima na ruku ide i razvoj tehnologije. Mobilni telefoni novije tehnologije, opremljeni kamerama i fotoaparatima sa jakim performansama mnogo su olakšali " rad na terenu", kao i prezentovanje materijala na sajtu. Sam proces snimanja voajere ne izlaže opasnosti, pa je i njihovo uočavanje i hapšenje mnogo teže.

U našoj zemlji je ovakav vid nastranosti definisan kao prekršaj, a voajer može da dobije kaznu do dva meseca zatvora. Ukoliko ih primete, žrtvama se preporučuje da ih prijave odmah, sa mobilnog telefona ili prvom policajcu. Veoma je bitno da žrtva da iskaz policiji i učestvuje u pokretanju postupka, jer će se u suprotnom voajer ubrzo naći na slobodi.

Pogledajte snimke koji su voajeri zabeležili u centru Beograda i Novog Sada:

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. jul 2012 | 12:40

    Kakva bre soraja i stanija,ovo je dokaz da milion LEPSIH,ZGODNIJIH I PRIRODNIH DEVOJAKA zivi u nasem okruzenju!Micite vise one nakaze!Ove devojke zasluzuju naslovnice!

  • Nikola

    19. jul 2012 | 11:40

    Bravo za Kurir odlicne slike guza:) Kurir sme slobodno da ih objavljuje a svima ostalima treba zabraniti! Podrska Kuriru!

  • brat djura

    19. jul 2012 | 12:09

    Lazni moralisti! Svako normalan vrlo rado pogleda ove fotografije. Pa i vi svakodnevno objavljujete cica-danu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA