≫ 

Nova igrica u Srbiji: Osnovci na žurkama imaju seks, i to rade pred svima - najpopularnija punjena kokoška

Ovakve igrice čine da se iz društva izopštavaju deca koja ne žele da učestvuju

  • 43

U Srbiju je stigla još jedna opasna perverzna seksualna igrica koju osnovci i srednjoškolci igraju na žurkama - "šarene narukvice"!

DECA U SRBIJI MASOVNO IGRAJU OVU IGRICU: A ona je namenjena obolelim od autizma!

Deca u Srbiji uplašena zbog brutalne igrice "Plavi kit": Zovu nacionalnu dečju liniju i traže pomoć

Roditelji su zgroženi u uplašeni, a stručnjaci ističu da tinejdžeri ne mogu ni da shvate kakve posledice to može ostaviti po njihovu psihu, ali i zdravlje.

- Igra se tako što devojka stavi na ruku narukvicu određene boje. Potom ruku sakrije iza leđa. Dečak pogađa boju i ako pogodi, od devojčice dobija "nagradu" koju ta boja predstavlja. I to rade pred svima na žurki. Recimo, žuta ili zlatna predstavlja zagrljaj, dok zelena označava seks. Mogu i drugačije boje da se odrede - otkriva izvor za jedan beogradski medij.

I ranije su raznorazne bizarnosti bile aktualne među decom, a "šarene narukvice" predstavljaju najnoviju nevolju i opasnost.

Posledice preranog stupanja u seksualne odnose mogu biti maloletničke trudnoće, kojih je sve više u Srbiji, ali i neka vrsta emotivne otupljenosti.

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

- U svojoj praksi više puta sam čula da tinejdžeri igraju ovakve i slične igrice na žurkama, međutim, ne znam da li je u pitanju urbana legenda ili se to zaista dešava. Međutim, ono što je sigurno jeste da današnja omladina stupa u intimne odnose jako rano, i to čine bez emocija, a svaki seksualni doživljaj bez emocija je neka vrsta nasilja nad decom - kaže Jasn Janković, profesork i predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika.

Dodaje da ovakve igrice čine da se iz društva izopštavaju deca koja ne žele da učestvuju.

NAJPOPULARNIJE IGRICE U SRBIJI 

- Masne fote

Igrači sednu u krug oko flaše, a jedna osoba je zavrti i kaže: "Neka ova fota... ". Vrhunac zadataka je poljubac ili skidanje majice.

- Kamene face

Za stolom sede goli dečaci. Ispod stola devojke ih oralno zadovoljavaju, pa ko ne izdrži da zadrži "kamenu facu", ispada iz igre.

- Lepeze

Devojke se skinu gole i stanu u krug. Prilaze im muškarci i otpozadi penetritaju u njih.

- Punjena kokoška

Pet mladića sedi dok devojka treba oralno da ih zadovolji. Ukoliko ne uspeva, biva kažnjena tako što svaki od njih penetrira u nju do orgazma.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tipikaolion

    24. maj 2017 | 01:06

    E moji skolarci posebno devojcice upropastavate sebi najdivniji period zivota a sebe osakacajute za ceo zivot

  • Nira

    24. maj 2017 | 06:37

    Je..te ja se u osnovnoj igrala lastiša i klikera:-)

  • Milos

    24. maj 2017 | 14:42

    S obzirom da se ova vest odnosi na moju generaciju, osecam potrebu da ostavim komentar. Trenutno imam 14 godina i ne planiram stupati u seksualne odnose pre 17,18 godina. Sto se tice ovih "igri", verujem da je ovo slucaj samo kod nekolicine. Nikada nisam cuo za ovo, ali sa sigurnoscu znam da je veliki broj mojih vrsnjaka vec imao seksualni odnos. Naravno, ne radi se o ovome sto pise u clanku. Deca imaju preveliku slobodu i to je rezultiralo ovome, ali definitivno se ne moze reci da je ovo postao trend. Nikada nisam bio na zurci, niti planiram posecivati takve. Razmisljam svojom glavom i ne utapam se u vecinu. Cesto sam jedini koji odbija da ucestvuje u raznim glupostima, zbog cega sam cesto nepopularan. Deca misle da su popularna ako su imali seks, puse, piju,... Sedmi sam razred a oni koji ne puse i nisu imali seks su VELIKA manjina. Za to su prvenstveno krivi roditelji. Ja sam odgojen konzervativno, a oni "moderno". Ovo je poruka roditeljima da vise paznje obracaju svojoj deci i odgoje ih onako kako su i oni odgojeni ( pod uslovom da ti roditelji nisu odgojeni "moderno" ).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA