Potresna poruka majke Dragana Miloševića, fudbalera koji se obesio: Moj sin se od siledžija krio u crkvi (FOTO) (VIDEO)

- Jedino važno da se nasilnici nađu iza rešetaka i da više nijedno dete ne ispašta zbog nanetih udaraca - rekla je Dragana

  • 71

Dragan Milošević (22), bivši fudbaler koji se u ponedeljak 15. maja obesio o kvaku u svom domu na Novom Beogradu, može da bude personifikacija svega onoga što ne valja u državi.

"Jao sine, nisi smeo da digneš ruku na sebe zbog tog ološa": Majka nastradalog fudbalera se zarekla da će isterati pravdu

Ispovest majke fudbalera Dragana koji se obesio o kvaku: Sina sam sahranila u belom sanduku, njegovi mučitelji su mi pretili

Protest prijatelja i rodbine posle samoubistva fudbalera: Dokle će siledžije u Srbiji zavijati majke u crno? (FOTO)

Barem za njegovu majku Draganu Jovićević, koja optužuje pravosuđe, koje je predugo oklevalo u kažnjavanju onih koji su ga pre tri godine pretukli u kraljevačkoj kladionici. Zdravstvo, koje nije izlečilo njegove "psihoze" prouzrokovane nasiljem. Policiju, koja nije uhapsila krivce. Medije, koji su objavili fotografiju njegovog leša na naslovnoj stranici i sve one koji nisu reagovali kada su se batine delile, ali i sve nas koji smo ostali imuni na ove i slične vesti.

Mladićeva majka za Telegraf kaže da joj je sada jedino važno da se nasilnici nađu iza rešetaka i da više nijedno dete ne ispašta zbog nanetih udaraca.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Mogu da gledam video, šta da vam kažem, hrabra sam! Za svog sina, pa makar bio i mrtav, uradiću sve! Nikad neću stati, boriću se dok se dvojica siledžija - koji su ga prvo ljubazno pozvali na piće za sto, da bi ga zatim krvnički šamarali, ubadali oštrom olovkom po telu, a najverovatnije i silovali - ne privedu pravdi - ispričala je ona.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Po prvi put je rekla i da se njen, tada 18-godišnji sin, prvo krio u crkvi, dok ga nije našla policija, koja je pozvala Hitnu pomoć.

Strašni događaj odigrao se pre skoro četiri godine, a za to vreme Dragan se zatvorio u sebe, prestao je da igra fudbal, napustio školu, pa čak nije ni završio polaganje vožnje, te došao do dozvole koju je jako želeo.

Foto: novosti.rs/G.Šljivić Foto: novosti.rs/G.Šljivić

- Zbog stresa i traume koje je preživeo, lečio se na klinici za psihijatrijske bolesti. Meni ništa nije hteo da govori, ali znam da je izjavio da ne može da spava jer sanja kako ga tuku i da su mu doslovo uništili život - rekla je žena zavijena u crninu.

Svesna da sada mora da bude jaka - zbog sinova Vasilija (13), malenog vaterpolistu koji je u sobi zatekao obešenog brata, ali i Dimitrija (10), dečaka obolelog od cerebralne paralize zbog čijeg lečenja su se i preselili u Beograd - ova hrabra žena planira da organizuje nove proteste u Kraljevu i da se sudskim putem do kraja bori kako bi zaštitila sećanje na tragično joj oduzetog sina Dragana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    25. maj 2017 | 15:31

    Ko su ova dvojica "smekera" sto su maltretirali ovog momka ajde ako neko zna neka mi kaze molim vas. Ostavicu i br telefona ako neko zna molim vass...

  • Galileo

    25. maj 2017 | 15:28

    Gde mi zivimo kada i pored ovog strasnog snimka, monstrumi i dalje setaju slobodni. Gde je sada ministar da izadje pred kamere i zbori o provodjenju zakona u Srbiji ? Srbija je sve manje nasa, sve manje zemlja svojih gradjana, a sve vise nista do barabska prcija.

  • Nena

    25. maj 2017 | 15:19

    Kakav smo narod i sta zivimo to jer je to pravda i sta rade tuzioci SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA