≫ 

Nezapamćena tragedija u Šapcu: Dok je gazio bebu, mislio da je pas, pa je nastavio da vozi da slučajno ne prospe trešnje

- Dete je pošlo za babom da bace smeće oko 19 sati. U tom momentu ovaj je naleteo. Vukao je 50 metara tako upetljanu pod točkovima. Ma nije uopšte kočio - guši se deda Zoran Marković u suzama

  • 45

Aleksandra Marković (17 meseci) iz sela Nakučani kod Šapca, poginula je juče pred kućnim pragom kada je na nju automobilom naleteo komšija M. P. (67).

Šapčane teroriše grupa koja sebe naziva "Bombe devedesetih": Obijaju automobile, kradu u marketima, organizuju tuče

Bebu koja je nađena u zarasloj travi na Konjarniku niko ne bi ni primetio da nije naišao policajac, svedoci u šoku

Kako piše Informer, M. P. koji je upravljao "fijat mareom", pravdao se da je za dete pomislio da je pas, pa da ne bi prosuo trešnje iz gajbica kojima je napunio automobil, odlučio je da ne koči!

U domu porodice Marković jecaji paraju nebo. Mnogobrojna rodbina, susedi i prijatelji došli su da pomognu oko sahrane i da pokušaju da podele bol sa roditeljima tragično nastradale Aleksandre.

Foto - Ilustracija: Milena Đorđević Foto - Ilustracija: Milena Đorđević

Majka Radovanka (21) zanemela je od bola, dok otac Borisav (28) besciljno luta dvorištem u neverici da njegove mezimice više nema.

- Dete je pošlo za babom da bace smeće oko 19 sati. U tom momentu ovaj je naleteo. Vukao je 50 metara tako upetljanu pod točkovima. Ma nije uopšte kočio! Pogledajte na putu, ima samo njene krvi, vidi se i zgnječena jagoda koja joj je ispala iz ručice. Da nisam otišao u bolnicu za detetom, ja bih mu presudio što mi ubi unučicu - guši se deda Zoran Marković u suzama.

Kako pričaju mnogobrojni svedoci koji su odmah izleteli na ulicu kada su čuli udarac, M. P. bio je u pripitom stanju.

Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović

- Zaklinjao se da nije video dete, već da je mislio da je pas. Kaže da nije hteo da prospe gajbice pune trešanja. Pa i kera kada vidiš na ulici, zakočiš da ne ubiješ živu dušu. Svi ga znamo u selu. Ima voćnjake, a i Zoran, devojčicin deda, nedavno je išao kod Miroslava u branje trešanja - pričaju susedi i rodbina koji su se okupili ispod šatora u dvorištu porodične kuće Markovića.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Uprkos silovitom udaru, malena Aleksandra davala znake života. Nažalost, nedugo po dolasku u šabačku bolnicu, zbog težine povreda dete je preminulo. Sahrana devojčice trebalo bi da bude obavljena sutra na lokalnom groblju u Nakučanima.

Po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Šapcu, M. P. određeno je policijsko zadržavanje, a u zakonskom roku biće predat na saslušanje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sine moj ne bio ti ja u kozi

    2. jun 2017 | 19:41

    Zatucano zadriglo mesozdersko pijano prljavo i masno djubre!

  • Vuki tomos

    2. jun 2017 | 19:43

    Za takve vozače samo smrtna kazna vesas jednog opametio si hiljade!

  • Ja

    2. jun 2017 | 21:19

    Pa i da je bio pas i tad ne bi bio izgovor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA