≫ 

Heroj iz Londona pokušavao da spasi ljude: Jednu devojku su izboli 15 puta, napadače sam jurio i gađao flašama (VIDEO)

Nakon mosta, utrčali su u pabove i klubove gde su napadali još ljudi, no Gerard je trčao za njima i pokušao je da ih zaustavi

  • 23

Svedoci stravičnog napada koji se sinoć dogodio na Londonskom mostu, rekli su da se napad dogodio oko 22 sata. To je područje prepuno barova i kafića pa se očigledno ciljano na mlade koji su u subotu uveče izašli u provod. Jedan od očevidaca napada, muškarac po imenu Gerard dao je sve od sebe da zaustavi trojicu napadača koji su nožem napadali ljude na londonskom mostu.

(BLOG UŽIVO) Novi crni bilans u Londonu: Sedmoro mrtvo, tri napadača ubijena (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nakon mosta, utrčali su u pabove i klubove gde su napadali još ljudi, no Gerard je trčao za njima i pokušao je da ih zaustavi, prenosi Večernji.hr.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Video sam kako su nožem napali jednu devojku ispod mosta, a ja nisam mogao ništa da učinim. Izboli su je sigurno 15 puta. Onda su napali jednog muškarca. Počeli su da trče, a ja sam počeo da vičem ljudima da beže, da je reč o teroristima. Pratio sam ih do ulice Borouh Marketa, a oni su upali u Tavern i izboli izbacivača, pa su utrčavali u ostale kafiće i samo napadali koga su stigli. Ja sam vikao "bežite, bežite" pa sam bacao boce na njih kako bi pomogao ljudima – ispričao je Gerard.

Foto: Tanjug/AP/PA Foto: Tanjug/AP/PA

– Vidio sam policiju kako trči u pogrešnom smeru pa sam im viknuo da slede mene jer ja znam gde su pa su zajedno sa mnom trčali. Kada smo došli iza ugla, čuo sam tri pucnja i muškarci su ležali na podu. Mislim da su nosili lažne pojaseve za bombe jer nisu imali nikakve bombe na sebi. Kada policija bude videla snimke i mene kako bacam boce i čaše na njih znam da će izgledati glupo, ali sam pokušao da spasim ljudske živote – dodao je londonski heroj.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Podsećamo, da je sinoć u terorističkom napadu u Londonu stradalo najmanje sedmoro, a da je povređeno 48 ljudi. Policija je ubila trojicu napadača, dok se za dvojicom još traga. Istraga je u toku.

Foto: Tanjug/AP/PA Foto: Tanjug/AP/PA

Pogledajte video:

Pročitajte još:

KRVOPROLIĆE U LONDONU: Ima mrtvih u terorističkim napadima! Kombijem gazio ljude na mostu, usledili noževi, pucnjava i eksplozije! (FOTO) (VIDEO)

Jeziva poruka kruži među teroristima nakon najnovijeg napada u Londonu! (FOTO)

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1985

    4. jun 2017 | 12:48

    Zao mi koliko je i njima bilo kada su nas Bombardovali !

  • BALKANSKI_SPIJUN

    4. jun 2017 | 14:29

    Pomagali su novcano/oruzjem/treningom i vazdusnim napadima kad su vehabije kidale glave srbima !! Sad chedo ojacalo i vraca se kod gazde na naplatu... nista neobicno

  • Susi

    4. jun 2017 | 13:09

    On jedan, njih na stotine, u strahu;sindrom logoraša;u nadi da ih zla kob neće pogoditi, mirni kao jaganjci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA